Podcast Masters Academy


"Waarom ga je het niet zelf doen?" Geef me een paar headlines en wat woorden en ik tover zo een lap tekst tevoorschijn, maar ik en techniek? Dat is meestal geen goede combi. Toch bleef de vraag hangen in mijn hoofd.

'Waarom ook niet?', sprak ik mezelf moed in. Ik kon namelijk geen goed excuus bedenken om het niet te gaan doen. Zeker niet nadat ik het webinar van Mirjam Hegger had gevolgd.

Enthousiast en gedreven als ik ben stort ik me momenteel helemaal op mijn cursus en ik vind het superleuk. Zoonlief daarentegen ietsje minder. Die weet precies hoe laat het is als hij het bordje op de overloop ziet hangen."Zit je nou alweer aan je cursus?" "Nog steeds", antwoord ik met een knipoog. Want als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook écht voor.

Er valt veel te regelen. Apparatuur, teksten, socials, contracten, en een nieuwe website natuurlijk, want ik wil het professioneel aanpakken, dat snap je wel.

Aangezien manipulatie mijn expertise is, zal het je niet verbazen dat dat een terugkerend onderwerp in mijn podcasts zal zijn. Iedereen kent wel iemand die manipuleert of heeft te maken gehad met een destructief persoon. Een aantal gasten heb ik al uitgenodigd voor mijn podcast in wording. 

Heb ik jou nog niet gemaild? Dan staat je naam of op mijn 'to-do-lijstje' of ik ken je nog niet. Wil je op mijn to-do-lijstje komen? Laat het me dan even weten a.u.b. Of als je iemand kent waarvan je denkt 'Die moet bij Kiki in de podcast komen!' stuur hem of haar dan even een berichtje.

De naam van mijn podcast? Die houd ik nog even geheim.

Maar als je je nu alvast abonneert op mijn YouTube-kanaal, dan kom je daar binnenkort achter.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS