Jij bent het probleem - Ester Wijnen

 Voor het tijdschrift Mijn Geheim interviewde ik schrijver, spreker en auteur Ester Wijnen. Op LinkedIn deed zij voor het eerst verslag van haar ervaringen met (ex)partnergeweld. Er kwam een stortvloed aan reacties op gang.

Het persoonlijke en aangrijpende verhaal van Ester heb ik gelezen. Een goed boek, dat goed weergeeft hoe ver manipulatie en huiselijk geweld kunnen gaan. Maar ook over hoe zwaar het is om daaraan te ontsnappen.Dat resulteerde uiteindelijk in het boek 'Jij bent het probleem', uitgegeven via Uitgeverij GrowingStories.


Het lukte Ester, maar na haar scheiding gingen zij en haar gezin nog jarenlang gebukt onder de terreur van (ex)partnergeweld.

Supergoed dat ook Ester met haar verhaal naar buiten is getreden en zo een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Daarom heel mooi en fijn dat ik haar mocht interviewen. Om samen bij te dragen in de strijd om partnergeweld tegen te gaan.

Mijn artikel is te lezen in Special nummer 2 van Mijn Geheim. Daarin staat ook vermeld hoe je een gesigneerd exemplaar van het boek van Ester kunt winnen.

En als je denkt dat huiselijk geweld iets is wat alleen vrouwen overkomt, dan heb je het mis. Ook mannen zijn slachtoffer daarvan, alleen zwijgt de meerderheid daarvan nog altijd.


Laten we het taboe doorbreken! Deel dit artikel en help mee in de strijd tegen huiselijk geweld en (ex)partnergeweld.

Heb jij ook een bijzonder boek uitgebracht of ga je dat over een tijdje doen? Is het gebaseerd op een grotendeels waargebeurd verhaal en denk je dat het geschikt is voor een vrouwenblad als Mijn Geheim met een grote oplage? Mail mij dan een kort persbericht via kiki@kikischeepens.nl

Misschien zit ik dan binnenkort wel met jou om de tafel om een interview af te nemen.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS