Insectenrijk - Aglaia BoumaIk heb nooit geweten dat zelfs insecten manipuleren. Ook niet dat ze onderling communiceren en uitmuntend kunnen samenwerken. Totdat ik voor het tijdschrift Mijn Geheim in gesprek ging met Aglaia Bouma. Schrijver, spreker en auteur van het boek 'Insectenrijk'.

Uit het interview is een artikel voortgekomen dat gepubliceerd is in Special nummer 2 van Mijn Geheim. Over hoe Aglaia bijna het leven liet na de beet van een insect. Hoe dit jarenlang haar leven beïnvloedde, totdat de maat vol was. Zo kon het niet langer.

Hoe mooi is het dat zij van haar fobie voor insecten af is gekomen op eigen kracht? En dat ze uiteindelijk haar levenswerk heeft gemaakt van insecten. Van haar werk in Naturalis, tot het bestuderen als wetenschapper. En natuurlijk als spreker via ZijSpreekt.

Dank je wel Aglaia voor dit mooie interview en de prettige samenwerking. Ik houd van de natuur, maar door alles wat jij hebt gedeeld tijdens het interview heb ik veel geleerd. Mooie dingen die ik nog niet wist. Als je zo enthousiast kunt spreken over insecten en je kennis over kunt dragen, dan ben je een rijk mens.


Het boek Insectenrijk (Uitgeverij Atlas Contact) is te winnen via Mijn Geheim. Hoe? Koop de Special, lees het volledige artikel en doe mee. En als je zelf een boek uitgebracht hebt of je gaat dat binnenkort doen en je denkt dat het misschien wel eens heel interessant zou kunnen zijn voor een vrouwentijdschrift als Mijn Geheim?

Stuur dan een kort persbericht naar mij via:

kiki@kikischeepens.nl

Misschien staat jouw verhaal dan ook wel binnenkort in één van de edities van Mijn Geheim. Want het gaat om échte verhalen van échte mensen. Verhalen die je raken.Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS