Toxic: Psychopathie (afl. 5)


Voor de talkshow Toxic van Café Weltschmerz ging ik in gesprek met Jan Storms. 
Jan is behalve bewustzijnsdeskundige, spreker, dichter, meditation-teacher ook de auteur van de bestseller Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren.

Met Jan ging ik in op wat psychopathie nou precies is en wat de kenmerken zijn van een psychopaat. En over hoe moeilijk het is om los te komen van een psychopaat en om te ontsnappen aan de destructiviteit van zo'n persoon. 

Maar ook hoe schadelijk psychopathie is als je een kinderen hebt met een psychopaat. Hoe moeilijk is het voor hulpverleners om de complexiteit van dit psychisch lijden te herkennen?

We zijn het erover eens dat je over het onderwerp Psychopathie niet genoeg kennis kunt delen en verspreiden. Voor het grotere geheel. Daarom is deze uitzending aflevering één, want er komt een deel twee met Jan Storms. En daar ben ik heel blij om.

Door het uitbrengen van mijn boek probeer ik aan de hand van storytelling te laten zien hoe je in de val kunt trappen van zo'n persoon, maar ook hoe het werkt, en wat je kunt doen om te herstellen. 

Het boek van Jan Storms biedt een belangrijk handvat dat inzichten biedt in de psychopathie, zodat je kunt leren om het te herkennen en hanteren. 

Ik raad echt iedereen aan om deze uitzending te bekijken of te beluisteren. Met dank aan mijn gast Jan Storms. Een mooi mens met een goed hart. Dank je wel Jan voor dit mooie gesprek. Ik kijk nu al uit naar deel twee.

Meer weten?

  • bezoek de website van Jan Storms
  • bestel Jans boek Destructieve relaties op de schop
  • bestel mijn boek Sextortion Op het spoor
  • bekijk via Café Weltschmerz aflevering 1 over psychopathie met Jan Storms
  • beluister via Café Weltschmerz de podcast van aflevering 1 met Jan Storms
  • Abonneer je op mijn nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent


(Copyright afbeelding: Café Weltschmerz)


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS