The Indie Awards 2021

 


Met trots mag ik aankondigen dat mijn boek Sextortion Op het spoor genomineerd is in twee categorieën voor The Indie Awards 2021. Die van het meest leerzame boek en voor de mooiste cover. Een literaire prijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer hebben uitgegeven.

Een prijs die in het leven is geroepen om hardwerkende auteurs in het zonnetje te zetten. En hard werken is het als je je boek in eigen beheer uitgeeft [lees: nachtwerk].

En ik zou Kiki niet zijn als ik er gewoon ronduit voor uit zou komen dat ik deze prijs heel graag zou willen winnen. In de maand februari 2021 kun je de hele maand lang stemmen op mijn boek in de categorie Non-fictie.

Het staat op de longlist en uit alle boeken op deze lijst wordt een shortlist samengesteld, waarna op 9 april 2022 de winnaars van The Indie Awards bekend worden gemaakt. Het publiek bepaalt mee, dus jouw stem telt.

Heeft mijn boek de mooiste cover? Is het het meest leerzame boek als het gaat om persoonlijkheidsstoornissen, narcisme, gaslighting, manipulatie, victim blaming, suïcide en sextortion? Het is aan jou om dat te bepalen. Wil je liever het boek eerst lezen? Voorzien van een persoonlijke noot in het boek? Bestel het dan via deze link. 

Stemmen op Sextortion Op het spoor kan rechtstreeks via deze link.

Het is even scrollen tussen alle boeken, maar je komt het vanzelf tegen in de longlist.

Bedankt vast!

Kiki Scheepens
(auteur van Sextortion Op het spoor)

Ps.: ik krijg niet te zien wie op welk boek stemt, maar alleen al deze nominatie is weer supergaaf natuurlijk!(Copyright logo: The Indie Awards | Copyright coverfoto: Studio Stefan Witte)
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS