Ibiza Bali Revalidatie


Dat Google Maps mij via een toeristische route naar Noord-Holland stuurde vond ik geen probleem. Onderweg genoot ik van de typisch Noord-hollandse daken van de huizen, het landschap en het vooruitzicht om haar te mogen interviewen.

Al toen ze de deur opende wist meteen dat ik met een bijzondere vrouw een gesprek aan zou gaan. Ellen Léautaud, auteur van het boek 'Ibiza Bali Revalidatie'. 
(Copyright Mijn Geheim / Audax Publishing B.V.)

Het zal je maar gebeuren. Je hebt je leven op de rit, en dan ineens slaat het noodlot toe. Je wordt aangereden door een taxi, belandt in het ziekenhuis en je dierbare familie leeft tussen hoop en vrees. Zich afvragend of je ooit nog uit je coma zult ontwaken.

En als je dan ontwaakt en je blijkt aan één oog blind te zijn en je krijgt ook nog eens te horen dat je nooit meer zult kunnen lopen, hoe ga je daar dan mee om?  Ellen legde zich daar niet bij neer. Gesteund door vrienden en familie is het haar gelukt om weer op te staan en letterlijk te kunnen lopen.

Daar liet ze het niet bij. Vandaag de dag is zij een inspiratiebron voor velen en vrijwilliger bij sportclubs voor mensen met een beperking. Met de boodschap om nooit op te geven, wat er ook gebeurt.  

Haar hele verhaal kun je lezen in de Mijn Geheim Special, editie 1. En als je dat doet, maak je ook nog eens kans om haar boek te winnen. Een autobiografisch boek van Uitgeverij Paris Books.

(Copyright Mijn Geheim / Audax Publishing B.V.)


Je kunt Ellen volgen via FacebookInstagram en LinkedIn. Doen, want als er iemand een inspiratiebron is voor anderen, dan is het Ellen.

Lieve Ellen, ik wil je bedanken voor je gastvrijheid, het fijne gesprek dat wij hadden en de warme herinneringen die ik daaraan overgehouden heb. Je bent een prachtmens met een goed hart. Mensen zoals jij maken de wereld een stukje mooier. Ik ben dankbaar dat ik jouw verhaal heb mogen verwoorden voor het tijdschrift Mijn Geheim

Heb jij ook een bijzonder verhaal te vertellen en wil je dat ik daarover schrijf? Stuur me dan een kort persbericht, want voor Mijn Geheim schrijf ik over échte mensen, met échte verhalen. 

Schrijven is één van mijn passies. Mijn eigen boek Sextortion Op het spoor is genomineerd voor The Indie Awards 2021 in de categorieën 'meest leerzame boek van 2021' en 'mooiste cover van 2021'. Je stem uitbrengen op mijn boek kan tot en met 2021 via deze link.


(Copyright foto Kiki: Van Zandt) 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS