Toxic: Meestermanipulators (afl. 1)


Met dank aan Max von Kreyfelt voor de mij geboden kans om programma's te gaan maken over manipulatie.

In aflevering één ga ik in gesprek met Drs. Johan de Korte over onder andere de psychopathologie en destructieve personen. Johan is vrijgevestigd psycholoog en tevens de voorwoordschrijver van mijn boek Sextortion Op het spoor.

Mijn kennis en expertise over manipulatie en tal van andere onderwerpen deel ik graag met anderen. Het begrijpbaar maken van complexe onderwerpen, maakt  deze voor velen begrijpbaar. 

Omdat ik genomineerd was voor de Vrouw in de Media Awards 2021 voor de regio Zuid-Holland, bied ik natuurlijk graag vrouwelijke rolmodellen de kans om zich te profileren in de media. Maar mannen zijn evengoed van harte welkom. Durf jij je te laten zien voor de camera als het gaat over manipulatie? Stuur een kort en bondig persbericht waaruit jouw expertise blijkt naar: kiki@kikischeepens.nl. Wie weet nodig ik jou dan binnenkort wel uit om met mij in gesprek te gaan.

Johan enorm bedankt voor je komst naar de studio. Als je de aflevering wilt bekijken, volg dan deze link

(Copyright logo: Café Weltschmerz - Copyright foto Kiki: Van Zandt)

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS