Omroep Hoeksche Waard: Kiki Scheepens


Telefoon op de vroege zaterdagmorgen. Arie Janson van Omroep Hoeksche Waard belde me om te vragen of ik het leuk vond om naar de studio te komen. Natuurlijk vind ik dat leuk! Vooral omdat het -voor zover mij bekend- voor het eerst in de geschiedenis is dat een vrouw uit de Hoeksche Waard genomineerd is voor de  Vrouw in de Media Award 2021, regio Zuid-Holland.

Improvisatie hoort erbij als public speaker, dus toen Arie mij vroeg of ik deze ochtend naar de studio kon komen, zei ik direct 'ja'. Het is altijd te waarderen als je als ervaringsdeskundige wordt uitgenodigd om te spreken. Zeker omdat je, zoals ik, diverse onderwerpen uit de taboesfeer wilt halen. 

We hadden het over mijn boek, sextortion, de zelfverkozen dood, huiselijk geweld, gaslighting, manipulatie, burn outs, FEACH® en over hoe mooi de Hoeksche Waard is. Over hoe belangrijk het is om oordeelvrij te blijven, want je weet niet wat er in iemand anders hoofd omgaat. En ook over de nominatie voor de VIDM Award 2021 natuurlijk. 

Bedankt Arie en Norbert voor de gastvrijheid, het mooie gesprek en de koffie. 
Ik kom graag nog eens bij jullie terug. De tip die ik de luisteraars mee wilde geven was: 'Luister naar je gevoel', maar nu ik in de studio ben geweest, zou ik ook aan willen raden om naar meer programma's van Omroep Hoeksche Waard te luisteren.   

Omroep Hoeksche Waard is te vinden via 96.0 FM en het interview is terug te luisteren via deze link.

Stemmen op mij voor de VIDM AWARD 2021 regio Zuid-Holland, kan tot en met 27 januari 2022 via deze link.  

2 opmerkingen :

 1. Uiteraard allemaal stemmen op deze dappere vrouw en schrijfster!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie. Ik ben zeker voorstander van meer en vaker vrouwelijke sprekers in de media. Het percentage vrouwelijke sprekers in de media is nu nog maar 26% en de vrouwen die spreken over cybercrime en geweld zijn daarvan de grootste minderheid. Dat moet veranderen! Stemmen kan tot en met 27 januari 2022 via deze link: https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards/provinciaal?prov=ZuidHolland
   En dan even scrollen, dan zie je daar mijn naam staan. Bedankt vast!

   Verwijderen

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS