Mijn Geheim, wat is jouw geheim?


Dit is Mijn Geheim, maar vanaf vandaag niet langer meer alleen mijn geheim ...

Door de plaatsing van een bijzonder interview met journaliste Femke Hagens, belandde ik in het tijdschrift Mijn Geheim. Een origineel artikel over mij en mijn boek Sextortion Op het spoor. Inclusief winactie en foto's die door Claudia Broekhoff zijn gemaakt. Alles over suïcide, sextortion, dubbelleven, manipulatie, victim blaming, kortom, tal van onderwerpen uit mijn boek werden benoemd. Mooi om terug te lezen.

Dat is het niet het nieuws van vandaag. Sinds kort schrijf ik namelijk zelf ook als freelancer voor Mijn Geheim. Altijd op zoek naar mensen met échte verhalen. Wat is er gebeurd? Wat heb je meegemaakt? Wat waren je gevoelens destijds? Wat deed je? Hoe zou je het nu aanpakken? Hoe voel je je nu? Waar sta je nu in het leven? Wat heeft je gevormd?
Dat soort vragen en gedachten.

Durf jij met mij in gesprek te gaan daarover?
Durf jij jouw geheim met mij te delen?
Durf jij openhartig te zijn in een interview met mij?
Uiteraard 100% vertrouwelijk.

Maar dan ... durf jij het aan om jouw geheim via mij te delen met wekelijks meer dan 200.000 lezers? En niet alleen per week, het tijdschrift zit ook in de leesmap, ligt ook in de wachtkamer bij de huisarts of je tandarts. Dus het bereik is groter en langduriger dan je denkt. Mijn Geheim zoekt mensen met échte verhalen die je raken. Heb jij zo'n verhaal? Wil je in de publiciteit komen met jouw (nieuwe)boek of jouw geweldige dienst? Durf jij jezelf te laten zien door middel van foto's? 

Dan zoek ik jou! Stuur mij dan even een kort persbericht en zorg vooral dat het me raakt. In een paar alinea's. Maak van jouw geheim het mijne, zodat we daarmee samen de harten van anderen bereiken.  

Ik beloof je: je krijgt altijd antwoord terug als je een mail stuurt naar:

kiki@kikischeepens.nl

En nee, ik lig niet 24/7 achter mijn mailbox, maar als jij de moeite neemt om mij te mailen, dan mail ik jou terug. Beloofd!
Copyright logo: Audax Publishing B.V.
Coyright foto' s Kiki: Claudia Broekhoff
Afbeelding artikel: Tijdschrift Mijn Geheim / Audax Publishing B.V., 2021

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS