Hoogbegaafd en hoogsensitief

 "Ja", zeiden we allebei. Larinda Bok en ik.

Larinda zomer 2020, toen ik haar vroeg of zij manuscriptlezer van mijn boek wilde zijn. En ik pasgeleden, toen zij mij vroeg of ze me mocht interviewen.

Over hoe staande te blijven als hoogbegaafd en hoogsensitief persoon in een keiharde digitale wereld. Het was een mooi interview. Geen edits, gewoon puur.

Eigenlijk moet je het bekijken op YouTube, vooral als je hoogbegaafd en/of hoogsensitief bent. Of gewoon als je meer wilt weten over mijn boek Sextortion Op het spoor en FEACH®. De methode die ik heb ontwikkeld om grip op je eigen leven te krijgen, en vooral te behouden.

(tekst gaat verder onder de foto)

Larinda, zelf ook een hoogsensitief persoon (HSP), is expert op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Zij begeleidt met haar bedrijf Unique Personal Branding volwassenen die kampen met hun eigenschappen. Larinda steunt door middel van levens- en loopbaancoaching. Door diepe vragen te stellen en op zoek te gaan naar uniciteit en authenticiteit. Zodat je kunt staan voor wie je bent en wat je kunt. Dank je wel Larinda voor het fijne interview. Ik hoop door mijn bijdrage samen met jou anderen te kunnen (blijven) inspireren. Heb je mijn boek nog niet gelezen? Dan zou ik maar heel gauw Larinda gaan volgen als ik jou was. En een reactie achterlaten op het interview. Via YouTube, de socials of via een DM aan Larinda (zie contactgegevens onderaan dit blog).
Larinda is te vinden via:


(De video is uiteraard ook te bekijken via mijn eigen YouTube-kanaal.)

Copyright video: Larinda Bok Copyright coverfoto boek Sextortion Op het spoor: Stefan Witte | Beeldloods


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS