Shoot!


Shoot - 1994
Na alle avonturen van het werken in Spanje, Engeland en Zwitserland had ik het wel gezien.
Hoewel ik het geweldig vond om in de horeca te werken, wist ik ook wel dat ik dat niet voor de rest van mijn leven wilde blijven doen. Ik besloot van mijn spaargeld te gaan studeren.
School vond ik immers saai en ik werd al gauw als 'lui' bestempeld. In die tijd was nog weinig bekend over hoogbegaafdheid. Ik werd gewoonweg niet voldoende uitgedaagd op school. En faalangsten, verschrikkelijk. Terwijl ik zonder te leren hoge cijfers haalde.
Als dat nu zou gebeuren, zou het spreekwoordelijke lampje wel gaan branden bij sommige docenten. Toen niet.
Ik haalde mijn secretaressediploma in mijn avonduren en om vervolgens te solliciteren had ik pasfoto's nodig. Honderd meter van ons huis was een stoffige fotozaak en waar ik verwachtte de eigenaresse te treffen stond daar ineens een frisse fotograaf.
Verbluft was ik toen hij vroeg of hij een fotoshoot van mij mocht maken. Ik zei: "Ja". Mijn moeder dacht daar anders over. Ze wilde weleens even weten wie die fotograaf was en wat dacht hij wel niet die hij was om zomaar een fotoshoot te doen met een meisje van net 23? Enfin, hij stelde haar gerust. Het zouden mooie foto's worden, geen blootfoto's en daar heeft hij zich keurig aan gehouden. Na afloop van de shoot vroeg hij of ik een tweede shoot zou willen doen. Wie zou dat niet willen met een fotograaf die later de bijnaam 'de Brad Pitt van Haamstede' had?
Alleen ... hij vertelde mij dat hij een vriendin had en samenwoonde. Ik heb nooit laten merken dat ik hem leuk vond. Uit respect voor hem en voor zijn vriendin, die ik niet kende. Gewoon, wat bezet is, daar blijf je vanaf. Later volgden nog meer fotoshoots, maar deze, met 'Brad' daar heb ik alleen maar goede herinneringen aan.
Ik kreeg de foto's van hem cadeau en mocht ermee doen wat ik wilde. Wie had ooit gedacht dat ik ze jaren later nog zou gebruiken op mijn socials. Ere wie ere toekomt. Thanks Eric voor de mooie foto's en de respectvolle wijze waarop je met mij omging destijds.
Meer weten? Volg mij op Instagram (@feach_nl of @sextortion.nl) En FEACH® vooral!

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS