Kiki is de naamDe baby op de foto kreeg de naam 'Judith'. Haar moeder noemde haar altijd 'Kiki'. Het grappige is dat deze naam staat voor 'parel', maar ook 'dochter van de zee' en 'kind van het licht'. 

De naam 'Judith' past niet bij mij als persoon, dus ik veranderde mijn naam al heel vroeg in 'Kiki'. De hele klas vond dat maar raar. Totdat ik een homerun sloeg tijdens de laatste sportdag van de lagere school. Onze klas won van de andere zesde klas. En al mijn klasgenootjes scandeerden: "Kiki, Kiki, Kiki". Vanaf dat moment luisterde ik niet meer naar de naam 'Judith'. En op de middelbare school wilde ik per se ingeschreven worden als 'Kiki'. Mijn ouders vonden het goed. Mijn vader was me inmiddels ook al 'Kiki' gaan noemen.

'Kind van het licht', ... inmiddels vrouw, maar zeker van het licht! Dat is wat ik doe met FEACH®. Positief in het leven staan en dit overdragen op anderen. Wie had dat ooit kunnen bedenken bijna 50 jaar geleden?

Want iedereen verdient het om gelukkig te zijn. Maar hoe doe je dat? Want het leven is lang niet altijd alleen maar een feest. Iedereen heeft weleens een off-day of een rouwperiode. Ik weet er alles van. En toch is het mij gelukt om met FEACH® te herstellen en mijn eigen geluk terug te vinden en te behouden. Geluk zit in jezelf.

Wil jij wat positiviteit in je leven?

Volg mij gewoon op Instagram via @sextortion.nl en/of @feach_nl

Het is nog niet zover, nog een paar daagjes .....


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS