Missie: FEACH®

 


"Trust yourself. You know more than you think you do."

- Benjamin Spock

Mooie quote, en o zo waar.

Vaak is je gevoel je beste raadgever. En toch maken we allemaal wel eens keuzes waarvan we achteraf denken 'Had ik het maar niet, of anders gedaan'. Herkenbaar? Lees verder!

Je bent namelijk op de wereld om te leren. Voor jezelf en van anderen. Als het je tijd is en je hebt niks geleerd, wat heb je dan al die tijd hier gedaan? Blijf vooral hier, in het hier en nu en leef bij de dag*!

Het leren van jezelf en van anderen stelt ons in staat om te groeien en wat bij te dragen aan de maatschappij. Dat is wat ik doe.

Daarom heb ik mijn boek Sextortion Op het spoor uitgebracht en is het mijn missie om met FEACH® een inspiratiebron te zijn voor anderen. Als ik zou blijven hangen in alle droefheid en tragedies die ik heb moeten doorstaan in mijn leven, dan zou ik geen leven meer hebben. En toch ... heb ik altijd de kracht gevonden om door te gaan. Van 'overleven' naar 'leven', de 'F' uit FEACH® staat niet voor niets voor Forces (krachten). Dat heeft vooral te maken met de veerkracht van het brein. De één kan nu eenmaal mentaal meer aan dan de ander. 

Vandaar dat je niet alleen krachten nodig hebt, maar ook de overige letters uit FEACH®. Als je alleen je krachten gebruikt sta je constant in de overlevingsmodus en dat is niet de bedoeling van het leven. 

"Hoe doe je dat toch steeds weer?", is mij weleens gevraagd. En "waarom lukt het jou wel?". Nadenkend over alle donkere episodes uit mijn leven kwam ik tot de conclusie dat FEACH® me daar doorheen heeft gesleept.

Forces
Embracement
Acceptation
Combat 
Happiness


Ieder mens heeft recht op geluk en om te kunnen zijn wie hij is. Ook jij! Voor mij is FEACH® inmiddels een 'way of life' geworden. Met de nadruk op 'leven'. Het is mijn missie om die boodschap te verspreiden, anderen te inspireren. Want ook jij kunt leren hoe je FEACH® toe kunt passen om uiteindelijk te komen tot die 'H' van Happiness (geluk). 

Daar ga ik nog veel meer over schrijven de komende tijd. Dat is mijn missie.
Volg mijn blogs maar via deze site.

Wat is jouw missie?


(*Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. Onthoud dat 113 Zelfmoordpreventie 24 uur per dag voor je klaarstaat! Ik maakte drie suïcides van zeer nabij mee in vijf jaar en vijf maanden tijd. Heb je suïcidale gedachten? Zoek altijd hulp en FEACH®!)
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS