Sextortion Op het spoor , E-book en boomerFysieke boeken, luisterboeken, E-booken ... doe mij maar een écht boek.
Een boek met papier, échte bladzijden die je om kunt slaan, waarin ik helemaal kan afdwalen. In mijn eigen wereld, even ontspannen met een boek dat ik vast kan houden, waarvan ik het papier kan ruiken. 

Een écht boek, dat ik af en toe kan pakken wanneer ik wil. Als het uit is, zet ik het in mijn boekenkast en zie dan af en toe de zijkant van het boek en mijn gedachten gaan dan vaak terug naar de momenten waarop ik het boek heb gelezen en wat ik vond van het boek. Soms vind ik een boek zo goed, dat ik het een tijdje later weer uit de kast pak en nog een keer lees. Of boeken waarin ik iets wil opzoeken en op een zeker moment denk: 'Hoe zat dat ook alweer?'. 

Het was vroeger al zo. Als ik iets wilde weten zocht ik het op in de Winkler Prins encyclopedie van mijn ouders. Zo'n serie met bordeauxrode boeken van A t/m Z in de kast. En dan had je ze ook nog met een bruine kaft, die waar de talen in stonden. Zelf had ik ook encyclopedieën. Over dieren, ons sterrenstelsel, de natuur, de aarde, en natuurlijk De Grote Bosatlas. Wie kent hem niet meer van vroeger?

Van vroeger. Want ik maak me er nu ook schuldig aan. Als ik iets wil weten of opzoeken, dan neig ik toch gauw naar het internet om iets te zoeken. Tenzij ik me echt inhoudelijk wil verdiepen in een onderwerp, dan pak ik toch altijd liever een echt boek. 

Elk mens is anders en misschien ben ik wel een beetje een boomer, zoals mijn zoon altijd gekscherend zegt. Dat schijnt een conservatieveling te zijn met ouderwetse denkbeelden. Toegegeven, dat 'conservatief', dat klopt wel een beetje, maar 'ouderwetse denkbeelden' ... nee, daar kan ik me niet in vinden.

Je moet met je tijd meegaan, stilstaan is voor mij gelijk aan niks doen. Al hoef ik niet overal aan mee te doen. Clubhouse is niet aan mij besteed, Facebook ben ik een beetje beu na het jarenlang gebruikt te hebben. En Facebook is mij ook alweer een beetje beu nu ik er sinds kort weer gebruik van maak. Advertenties die steeds geweigerd worden omdat het woord 'Sex' erin voorkomt. Het staat in de gebruikersvoorwaarden, dus in dat kader kan ik er niets van zeggen. Een mail over dat ik een boek zou gaan uitbrengen met de titel 'Sextortion Op het spoor' en mijn uitleg over waarom ik bepaalde postings doe is tot op heden nog niet beantwoord. Gewoon steevast weigeren en tegenhouden van postings, zonder verdere verdieping, beleid is blijkbaar beleid. Daar kan ik wel wat mee .... loslaten. FEACH® toepassen, het kost alleen maar energie. No hard feelings Facebook, maar een beetje meer verdiepen, alleen al fatsoenlijk antwoorden zou wel zo beschaafd zijn. Zeker nu ik al twee keer een kopie van mijn paspoort heb moeten sturen naar jullie en allerhande 'bewijsmateriaal' heb moeten overleggen. In dat opzicht ben ik wel een boomer ja. 

Maar wat nu als mensen je vragen of er ook een E-book komt van Sextortion Op het spoor? In het begin, toen het boek nog niet uit was, riep ik heel hard van niet. Even later hield ik een poll en bleek er toch voorkeur te zijn voor een E-book onder sommige mensen. En toen kwam er een keiharde lockdown, waardoor bijna alle winkels hun deuren moesten sluiten. Ook de boekhandels. Niet door corona, maar door onze overheid. Hardwerkende ondernemers die ineens hun werk niet meer mochten doen. Terwijl het toch best goed ging in de winkels. Als je het mij vraagt is de kans op besmetting met het coronavirus daar vele malen kleiner dan in de supermarkt.

En dan alle mensen, die niet meer naar een boekhandel kunnen om te neuzen tussen alle nieuwe boeken. Die een boek vast willen houden, willen voelen, willen inzien, alvorens ze besluiten het boek wel of niet te kopen, of nog even te wachten, want dat kan ook. Moet ik dan toch meer met mijn tijd meegaan? Het antwoord op die vraag is 'ja'. Sextortion Op het spoor is nu ook als E-book te verkrijgen. Het is wel makkelijk natuurlijk. Als je het bestelt hoef je er niet op te wachten, je krijgt het bijna direct geleverd en je kunt het downloaden op het apparaat waarop jij het wilt lezen. Verspreiden van het e-book is strafbaar, maar hé ... dit E-book ga je toch zeker lekker voor jezelf houden? 

Lekker op je tablet, Ipad of telefoon mijn boek lezen. Wedden dat je wilt blijven lezen? Probeer zelf maar! Dit is de link om het E-book te kunnen aanschaffen.
En als je het gelezen hebt, laat me even weten wat je ervan vindt via deze site, de enige echte en officiële site van mijn fysieke boek Sextortion Op het spoor. 
Ook de enige site waar je Sextortion Op het spoor kunt kopen met een signering en een persoonlijke noot van mij erin. Althans, zolang de boekhandels nog niet helemaal geopend mogen zijn. Ik kijk ernaar uit om te zijner tijd boeken te signeren in boekwinkels. Heb jij een boekwinkel of ken je iemand die een boekwinkel heeft die dat leuk zou vinden? Laat hieronder even een reactie achter, dan neem ik contact met ze op. Daarmee steun je je boekhandel, want de deuren van alle winkels, horeca en evenementenbranche mogen wat mij betreft weer open. En wel zo gauw mogelijk. 

Leuk joh, een auteur in je winkel aanwezig. Misschien een beetje conservatief, want ze brengt haar vulpen mee om de exemplaren van Sextortion Op het spoor te signeren ...
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS