Gruwelijk schrijfleed


Gruwelijk. Gruwelijk verwend ben ik voor, op en na de dagen van de publicatie van mijn boek Sextortion Op het spoor. 

Ik ben blij dat ik kan zwemmen. Mijn huis ziet eruit als één grote bloemenzee. Als het niet gevuld zou zijn met bloemen, dan had ik van alle gekregen champagneflessen vast een zwembadje kunnen maken. Eeuwig zonde natuurlijk, dus die bewaar ik voor andere feestelijke momenten. 

En net toen ik me had voorgenomen om wat af te vallen, want van al dat schrijven achter je computer word je niet dunner, ben ik overstelpt met chocolade en bonbons. Al kan ik daar gedoseerd van genieten, het is meer een sport om ze te verstoppen voor zoonlief. 

Dan nog tal van mails, apps en andere berichten. Telefoontjes die ik nog niet eens heb kunnen beantwoorden, het blijft maar doorgaan. Een voicemail die ik pas vanmorgen kon beluisteren. Sorry mensen, werk gaat even voor. 

Wat een schrijfleed .... [not].
Laat ik het dan eens hebben over de afbeelding hierboven.
'Schrijfleed gaat over met een Parker', staat erop.
Dit geschenk kreeg ik van vrienden van me, voor de publicatie van mijn boek. Haar ouders hebben jaren geleden een boekhandel gehad en kregen dit geschenk cadeau ter ere van het 50-jarig bestaan van het merk Parker. En zij weet dat ik graag signeer met mijn Parkerpen. Niet alleen omdat me dat geleerd is, maar vooral omdat ik het mooi vind. Het heeft gewoon iets, signeren met een vulpen. 

Deze spiegel gaat een mooi plekje krijgen. Dat weet ik zeker, want ik vroeg voor de grap toen ik de spiegel kreeg of ik er ook een man met een boormachine tijdelijk bij kon krijgen. Dat kon gelukkig!

Mocht er ooit nog iemand op mijn pad komen die aan een stuk doorratelt, mij verwijt dat ik mezelf geen spiegel voor kan houden en zonder mij uit te laten spreken zegt: "Je weet dat ik gelijk heb", dan stuur ik symbolisch dit blog even door. Want degenen die het hardst roepen dat jij jezelf geen spiegel voor kunt houden, zonder ook maar te luisteren naar jouw gedachten, jouw visie, jouw input, die proberen je brein te manipuleren, dat zijn juist de mensen die zichzelf geen spiegel kunnen voorhouden. Ze projecteren hun gebreken alleen op jou door dat te zeggen tegen je. Maak je er vooral niet druk om en FEACH®. Laat hen van hun probleem niet het jouwe maken, want het is hun lijden, met een lange 'ij'.

Waar ik dat op baseer? Lees mijn boek Sextortion Op het spoor maar, daar staat het in!

En verder ... het kan even duren voordat ik terugbel, terugapp, reageer op berichten, maar dat is nou eenmaal het 'schrijfleed' dat komt kijken bij het uitbrengen van een boek. 'Schrijfleed', integendeel, ik prijs mezelf gelukkig met zoveel lieve mensen die aan me denken. Dank jullie wel allemaal!

Mijn boek is te bestellen via mijn eigen website.
Snelle levering en gratis verzending binnen Nederland.
Bovendien kun je kiezen of je een persoonlijke noot en een signering in het boek wilt. Laat die vulpen maar aan mij over!
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS