Sextortion Op het spoor: Lezing Veerkrachtcentrale via Zoom

 Wil jij binnenkort een lezing bijwonen over mijn boek Sextortion Op het spoor?
Nog voordat mijn boek uitkomt?
Geef je dan op voor de gratis ZOOM-meeting op woensdag 3 maart 2021 van De Veerkrachtcentrale van 12.00 tot 13.00 uur. Aanmelden voor het evenement kan ook via LinkedIn.

De Veerkrachtcentrale is een community van ervaringsdeskundigen. 'Veerkracht', het woord zegt het al. Alles draait om 'veerkracht' binnen deze community. Veerkracht is voor elk mens verschillend. De één kan meer aan dan de ander. Al geloof ik wel dat hoe meer je meemaakt in het leven, hoe groter de veerkracht van het brein kan worden. Het heeft ook onder andere te maken met hoe je in het leven staat. Maar hoeveel kan een mens hebben?

Het online leescafé van de Veerkrachtcentrale is ideaal voor mensen die eigenlijk nooit (meer) in een café komen, zoals ik. Dus een enorme drempel hoef je ook niet over! 
Eenmaal binnen kom je de online bar binnen. Daar kun je gewoon gezellig kletsen met andere mensen over van alles en nog wat. Zo kunnen er leuke gesprekken gehouden worden over ditjes en datjes, maar ook over serieuze en diepgaande zaken. Je vindt er vaak herkenning in de verhalen over ervaringen van anderen. Dit alles binnen een vertrouwde en sfeervolle online-omgeving. Je kunt ook vanuit de bar naar een lezing gaan of een voorlichting bijwonen.
Wist je dat De Veerkrachtcentrale ook op Instagram te vinden is en op Facebook?

Alles wat De Veerkrachtcentrale belangrijk vindt komt op de leestafel te liggen. Wil je een keertje binnen wandelen of zien wat zij te bieden hebben? Neem dan een kijkje in de agenda.
Tijdens de lezing op woensdag 3 maart 2021, lees ik een stukje voor uit mijn boek Sextortion Op het spoor en er is tijd en ruimte voor Q&A 's uiteraard!

Bij De Veerkrachtcentrale kun je heel makkelijk aanschuiven in het online leescafé. De centrale is gevestigd in Zaandam, maar omdat het een online platform is hoef je niet eens de deur uit om dit digitale café te betreden. En je kunt ook nog eens je eigen drankjes regelen en op de tijd dat ik mijn lezing mag geven kun je zelfs je eigen lunch meenemen. Wat je kunt doen om de lezing bij te wonen is je aanmelden via info@veerkrachtcentrale.nl o.v.v. Sextortion Op het spoor - 3 maart 2021. Je krijgt dan van De Veerkrachtcentrale een link toegezonden om deel te nemen via ZOOM. Er is voldoende plaats in het leescafé, dus als je tien minuutjes voor tijd nog deel wilt nemen, dan kan dat ook, dan hoef je alleen maar het online café binnen te wandelen via de knop 'Via ZOOM naar café Veerkracht', op de website van De Veerkrachtcentrale. Ik kijk ernaar uit, kom je ook? Mijn boek Sextortion Op het spoor is grotendeels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een verhaal over list en bedrog dat zijn weerga niet kent. Overspel, liefde, vriendschappen, maar ook over destructie, suïcide en sextortion, een extreem wrede vorm van cybercrime. Het boek is bedoeld om een aantal zaken uit de taboesfeer te halen en om tot steun te zijn. Daarom spreek ik met FEACH® ook over herstel en geluk na destructieve relaties. Meer informatie vind je op mijn website, waar je het boek nu al kunt bestellen. Als je het rechtstreeks bij mij bestelt, kun je het laten voorzien van een handtekening en een persoonlijke noot en dan heb je het in huis voordat het in de winkels ligt op 10 maart as.! Je krijgt het binnen Nederland dan gratis toegezonden!

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113

2 opmerkingen :

 1. Lieve Kiekske, zaterdag rolde jou pennekindje in mijn brievenbus en het eerste wat mij opviel was de structuur van de omslag. Anders dan anders dus des te leuker. Bij het omslaan van de eerste bladzijde was jij het weer die mij tot tranen roerde zoals je wel vaker doet in onze gesprekken en mailwisseling. Iedere keer als ik je mooie inscriptie lees hou ik het niet droog . Zo treffend geschreven door jou die mijn geschiedenis kent en zelf helaas als ervaringsdeskundige door diepe dalen ging. Maar misschien moet dit een vereiste zijn om de vrouw te worden die je nu bent. Het eerste hoofdstuk had ik al gelezen via de link die je ons toezond en ja ik die ook een beetje jouw eigen geschiedenis ken voelt de emoties tot op mijn eigen botten. Ik zou zelf een hoofdstuk kunnen schrijven om te verwoorden hoe trots ik op je ben , hoe zeer ik je bewonder om je kracht en doorzettingsvermogen en hoezeer ik je bewonder om je eigen negatieve ervaringen op een geweldige positieve manier om te zetten in steun en een leidraad , middels FEACH, voor anderen die er nog vreselijk mee worstelen. Prachtige boekpresentatie ook zo goed gedaan zodat hij niet onder doet voor een presentatie in de wereld van voor Covid 19. Geweldig mens , zo blij dat jij bestaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Marjon,

   Dank je wel voor jouw mooie woorden en dank voor je complimenten. En het persoonlijke voorwoord, tja, dat komt recht uit mijn hart voor jou. Ik ben op mijn beurt ook blij dat jij in mijn leven bent. Heel lief jouw reactie, doet me goed. En ja, soms moet je eerst door diepe dalen gaan om te komen tot daar waar je nu bent, maar dat geldt voor jou evengoed, voor iedereen eigenlijk. De kracht zit hem in het omarmen van al het moois dat het leven te bieden heeft. Wie leeft vanuit liefde voor het leven en alles wat op aarde in leven is, is in staat om die diepe dalen uit te klimmen. Soms is daar wat hulp bij nodig en dat probeer ik inderdaad met FEACH® te bereiken. En met mijn boek. Ben benieuwd wat je ervan vindt als je het boek uit hebt gelezen. Liefs, Kiki

   Verwijderen

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS