Het eerste exemplaar van Sextortion Op het spoor

Het is zo bijzonder om voor het eerst je eigen boek in handen te hebben!
Het gebeurde mij vandaag, donderdag 18 februari 2021. 
Sextortion Op het spoor had ik in mijn handen, met mijn eigen naam erop als auteur. 

Mooi, blij en onwerkelijk tegelijk. Het project waar je maandenlang aan gewerkt hebt, vormgegeven in een boek en keurig afgeleverd door de drukker. 

Nog een paar weken en dan kan ik het versturen naar al diegenen die het al hebben besteld en ook aan het Centraal Boekenhuis. Ze weten er al van!
Ik zag zelf dat het boek al door diverse boekhandels is besteld, zowel fysieke boekhandels als door de grotere online-boekhandels. Hoe gaaf is dat? 

Ik was zo enthousiast, dat ik gelijk een filmpje heb gemaakt en dat gedeeld heb op mijn socials.


 
Toegegeven, ik ben niet zo'n held in het maken van filmpjes. Een zakenrelatie gaf mij de handige tip om voortaan een filmpje in spiegelbeeld te maken, opdat de titel in de juiste volgorde te lezen is voor de kijker. (Dank S. voor de tip!) Vooralsnog verschuil ik me achter het feit dat ik me liever laat filmen en dat ik tenslotte schrijver ben, geen filmer. 

En wat leuk al die lieve en spontane reacties van anderen! Dan is het extra leuk om je blijdschap te delen! 
De komende weken de laatste 'loodjes'. Geen zware, wel veel, maar ook vooral leuk! 

In de tussentijd blijf ik schrijven en ik houd ik zo iedereen op de hoogte van mijn boek, totdat het moment daar is en ik mijn boekpresentatie kan laten zien. Live? Ik vrees het niet, maar dan komt er ongetwijfeld een digitale versie.
Een film, waarbij ik me laat filmen! 

Stay stuned! Wil je op de hoogte blijven van het boek en alles eromheen?
Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via deze link!

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS