10 Tips om je niet te hoeven vervelen in coronatijd!


 
Ik verveel me nooit. Echt nooit! Vaak hoef ik er niet eens over na te denken over wat ik nu weer zal gaan doen, want mijn brein zit altijd vol met ideeën. Die ik vervolgens ten uitvoer breng, want je kunt wel veel dingen bedenken, maar dan moet je er ook wat mee doen! Daadkracht noemen ze dat.

Zo ben ik soms te creatief, te spontaan, te enthousiast en te veel bezig met het helpen van anderen. Daarom werd het tijd om mijn boek Sextortion Op het spoor uit te brengen. Een boek dat grotendeels gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Want je kunt creatief, spontaan, enthousiast zijn en altijd bezig zijn om anderen te helpen, juist dat laatste is bijna mijn ondergang geworden. 

Een reikende hand uitsteken, er zijn voor iemand anders zal ik altijd blijven doen, ik ben nu eenmaal een creatieve, spontane en enthousiaste verbinder. Maar wat nou als je zoveel pijn hebt moeten doorstaan in een paar jaar tijd en je werkt aan je eigen herstel. Of omdat je rust nodig hebt, juist omdat je er mentaal bijna aan onderdoor gaat door de keuzes die iemand anders heeft gemaakt. Dat je lijf aanvoelt alsof elke cel vernietigd is, totale destructie van je hele bestaan en dat je jezelf volledig kwijt bent geraakt. Wat dan?  

Dan bedenk je FEACH®. Een methode waardoor je weer kleur kunt krijgen in je leven en weer in al je krachten komt te staan, jezelf terugvindt en net zo, of nog intenser kunt genieten van dingen als voorheen, ook al lijkt dat soms onmogelijk. Het lukte mij! Ik FEACH® dus en doe waar ik goed in ben. Andere mensen helpen, met al mijn creativiteit, spontaniteit en enthousiasme. 

Daarom hier 10 tips om je niet te hoeven vervelen in coronatijd:

1. Wees lief voor jezelf
2. Oordeel niet te snel
3. Laat je niet gek maken
4. Geef eens wat vaker een complimentje weg aan iemand anders
5. Luister veel naar je favoriete nummers
6. Neem op tijd je rust en zorg voor voldoende slaap
7. Lach eens wat vaker, een glimlach kost niks!
8. Koop mijn boek nu alvast, dan kun je het laten signeren door mij
9. Steun je boekhandel, dat doe ik ook, lees dit blog maar!
10. Abonneer je op mijn nieuwsbrief, dan krijg je binnenkort gratis hoofdstuk 1 van mijn boek in je mailbox!

Binnenkort is de website van FEACH® klaar, maar abonneren op mijn nieuwsbrief kan alvast via deze website! Enneh, zeg het vooral voort! En als je je abonneert, vergeet dan niet om dat te bevestigen via de mail, want anders mis je mijn nieuwsbrieven!

(Ps. wist je dat die leuke cartoon speciaal voor mij en FEACH® gemaakt is door Lodewijk Koster?)Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS