Ik spreek, jij spreekt, Zij Spreekt!


Wist je dat ZijSpreekt hét sprekersbureau is voor vrouwen?
Al zo'n 12 jaar zet oprichter Marga Miltenburg zich in voor talloze krachtige vrouwen die ieder hun eigen vakgebied hebben op het gebied van spreken. Deskundigen, die in te huren zijn via ZijSpreekt. Niet alleen sprekers, maar ook dagvoorzitters.
Meer vrouwen in de media en op congressen!

Samen met Janneke van Heugten van het platform Vaker In de Media (VIDM) hebben deze twee powervrouwen de 'Vrouw In de Media Award' in het leven geroepen. Via deze link kun je je stem uitbrengen op jouw favoriet. (Ik heb al gestemd, dus als je op de site komt, is het kwestie van even de pagina verversen.)

Weet je wat nu zo leuk is? Ik ben zelf ook in te huren via ZijSpreekt
Storytelling, want ik spreek over meerdere onderwerpen, aan de hand van mijn verhaal, maar vooral om de onderwerpen uit de taboesfeer te halen en op naar jouw herstel en geluk. Om kleur te geven aan je leven met mijn FEACH®-methode.

Ik wens alle genomineerde dames voor de 'Vrouw in de Media Award 2020' heel veel succes, ik gun het hen allemaal, al kan er maar één de winnaar zijn!

Ik ben blij met dit samenwerkingsverband, ik word er vrolijk van, ik FEACH®.
En met mij meerdere mensen, #jebentnietalleen!

Meer weten over mij? Neem een kijkje op de website van mijn boek Sextortion Op het spoor en volg me op de diverse socials! Het boek komt begin maart 2021 uit en het is nu al te bestellen. Het leuke is, dat als je het bij mij bestelt, dat ik het kan voorzien van een handtekening en een persoonlijke boodschap voor jou! 


 
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS