Wat betekent FEACH®


 Wil je weten wat FEACH® betekent, of wat het voor jou kan betekenen? 

Lees dan dit blog!

De letters FEACH staan voor:

Forces Embracement Acceptation Combat Happiness

Een oud Iers werkwoord is féach. Het wordt niet meer gebruikt, maar het betekent: 'Kijken', in de zin van: 

"Hé kijk daar" , "Look!", "Kijk eens?!", "Zie je?" 
Ik heb er mijn trademark FEACH® op gebaseerd. Kijk maar:

Leren doe je niet alleen uit een boek of online. Was het maar waar, dan zou je overal een boek voor kunnen pakken, op internet kunnen kijken en je vindt het antwoord op tal van vragen. Over levenslessen zijn tal van boeken geschreven, alsook over de mogelijke oplossingen. Elk probleem vraagt een persoonlijke oplossing, elk mens is anders. Er is geen standaard handboek als je slachtoffer bent geworden door de keuzes die iemand anders maakt in zijn leven.

De kunst is om ervoor te zorgen dat de keuzes van die ander niet jouw verdere leven gaan bepalen. Daar is het leven veel te mooi voor. Je hebt altijd de keuze: slachtoffer blijven of niet en doorgaan!
Maar hoe doe je dat? Is dat mogelijk?
Ook al heb je een grote rugzak, kan dat écht?

JA! FEACH® maar. Ik heb geen rugzak, maar zes berghokken en drie hutkoffers vol met tragedies, ellende en verdriet. Maar ze zijn opgeborgen. Mijn verleden laat ik immers niet mijn toekomst bepalen! Waarom zou ik? Door de keuzes die anderen hebben gemaakt? Nee, ik kies bewust voor FEACH®.

Leren doe je:

- door de basis die je van thuis hebt meegekregen (of niet)
door je te verdiepen in zaken
door zelfinzichten
door levenslessen te ondergaan
door FEACH®

Het is mij gelukt. Door FEACH® leer je om te gaan met al het bovenstaande. Is het zo eenvoudig? Feitelijk wel, maar je moet er wel wat voor doen. Als je FEACH® maar in gedachten houdt.

Hoe? Dat leg ik je graag uit. Ik hoor heel vaak van mensen dat ik een positieve 
energie heb en uitstraling. Dat kan wel kloppen, ik ben van nature een vrolijk en opgewekt mens. Ik vermoed doordat ik hoogsensitief ben, dat mensen, ja zelfs wildvreemden mij heel snel dingen toevertrouwen. Ik voel het ook vaak aan hoe iemand zich voelt, zonder dat iemand iets hoeft te zeggen tegen me. Door mijn hoogbegaafdheid denk ik in helicopterview en in oplossingen. Die combinatie zet ik mijn leven lang al in om anderen te helpen. Het gaat vaak vanzelf. 

Wat nu als ik meerdere mensen wil helpen? Soms zou ik mezelf in tienen willen splitsen, maar dat lukt ook mij niet. Wat ik wel kan doen is spreken, voor meerdere mensen tegelijk. Zo bereik ik in één keer een groot publiek, waarbij ik tot de kern kom en je aan de hand van FEACH® kan laten zien: "Kijk! Zo kan het ook!" 

Hoe mooi is het, als ik mijn eigen kennis en ervaringen door kan geven aan anderen? En daarmee een bijdrage kan leveren aan de maatschappij, zodat ook anderen FEACH® kunnen toepassen? 

Dat doe ik vanuit mijn hart. Punt. FEACH®.
Meer weten over FEACH® of over mij? Volg mijn blogs
Op 1 oktober 2020 start de pré-order van mijn boek.
Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten!Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS