Singles day?


 Singles day? Ik sta er nooit bij stil. Leef mijn leven en pas dagelijks FEACH® toe.

Het was niet mijn bedoeling om 'single' te worden, maar het lot bepaalde anders. Iemand anders maakte een desastreuze keuze. Een fatale keuze. Een allesbepalende keuze die mijn leven volledig op zijn kop zette. 

Van partner verwerd ik ineens tot 'weduwe' en nu ben ik dus single.
Single, alleen. Alleen? Ik voel me helemaal niet alleen. Ik omarm de lieve mensen om me heen, de leuke mensen die ik ontmoet en ik wandel veel. Goed voor mijn lijf en voor mijn serotoninegehalte. En zeg nu zelf? Met zo'n kanjer van een hond in mijn leven voel ik me nooit alleen. 

Van alle honden die ik in mijn leven heb gehad is deze mijn allergrootste vriend. Mijn maat, mijn buddy. Zonder het te weten heeft zij mij door de meest donkere tijden van mijn leven gesleept. Waarschijnlijk was me dat ook gelukt zonder haar, daar ben ik van overtuigd, maar de liefde van en voor een hond is onvoorwaardelijk. Lekker boeiend 'single' zijn. Geluk zit in jezelf.

Zit jij er helemaal doorheen of voel je dat je alle cellen in je lijf vernietigd zijn door de keuzes die een ander heeft gemaakt? Tot op het bot vernederd door jouw partner? Ik wil niet zeggen dat je zomaar een hond aan moet schaffen, maar ga naar buiten. Pas FEACH® toe en lees vooral mijn boek Sextortion Op het spoor.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS