Ahhrg .. een joggingbroek!

 

"Moet je niet even een andere outfit aantrekken?", vroeg de fotograaf.
"Hoe bedoel je Alessio?"
"Nou, we zouden toch shoots maken die de emoties uit jouw boek weergeven?"
"Ja, maar wat bedoel je met andere kleding?"
"Een joggingbroek ofzo?"
'Ahhrg, een joggingbroek? Bedoelt hij zo'n slobberbroek? Het ding dat ik als vrouw verafschuw om te dragen?', vroeg ik mij af.

Enigszins verontschuldigend zei ik: "Nee, die heb ik niet."
"Een huispak dan?"
"Nee, ook niet."
"Een onesie misschien?"
"Nee, het spijt me, ik heb alleen maar nette kleren."
"Ook geen gympen of leuke sneakertjes ofzo?", probeerde hij nog.
"Ehhh ... nee, die draag ik niet."

"Maar, als je de emoties uit je boek wilt weergeven, dan hoort dat soort kleding er toch bij? Ik bedoel, als iemand heel verdrietig is, dan draag je toch zulk soort dingen?" Ik moest er even over nadenken. Droeg ik in alle fases van rouw en verdriet zulke kleding? Nee! Het beste antwoord wat ik Alessio kon geven was: "Dat soort kleren heb ik écht niet. Ik heb wel een spijkerbroek." 
Een beetje verbaasd antwoordde hij: "Doe dat dan maar!" "En een poncho, die heb ik ook", voegde ik eraan toe om hem gerust te stellen. Dat was ook goed.
 
Ik zag het ongeloof op zijn gezicht, ik voelde het. "Dat klopt niet met FEACH® in mijn hoofd als ik er zo bij zou lopen. Het komt wel goed. Ik kan heel goed door expressie in mijn gezicht gevoelens uitdrukken, écht waar."
Even keek hij mij aan en zei toen: "Ik geloof je!", waarna hij resoluut zei: "We gaan ervoor!" En dat deden we. 

Hij vertrouwde op mij en ik op hem. Mooi om te zien hoe een gedreven fotograaf, die qua leeftijd gezien makkelijk mijn zoon had kunnen zijn schakelde. Schakelde in zijn dynamiek, met gebruik van zijn kennis en techniek. Hij waarschuwde me op voorhand al dat hij hield van dynamische foto's. Dat klopt, het was iets magisch, in een serieuze en professionele setting. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtige fotoshoot. Met veel mooie foto's, om mij te laten zien zoals ik ben als mens, als zakenvrouw, maar ook met foto's die de emoties laten zien die in mijn boek voorkomen. 

Ik vind ze mooi en ik ga ze tentoonstellen online. Om een beetje te laten zien wie ik ben en om een inzage te geven in wat je kunt verwachten als je mijn boek leest. Mijn boek ... mijn debuut ... Sextortion Op het spoor is nu al te bestellen. Op 6 maart 2021 wordt het gepubliceerd. Tot die tijd moet je het nog even doen met de foto's. Tenzij je je abonneert op de nieuwsbrief via mijn website. Dan krijg je af en toe exclusieve previews van mijn boek. Nieuwsgierig? Klik hier maar!

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS