Geheimen

 


Geheimen, bijna elk mens heeft wel een geheim. Of een geheimpje, iets kleins. Er is niks mis met geheimpjes of grote geheimen, als je er maar niemand pijn mee doet. En dat laatste, daar heeft de man op de foto dagelijks mee te maken.

'People's darkest secrets', dat is zijn specialisme. Want de man op de foto is niemand minder dan Frank M. Ahearn, The Blackmailexpert. Zijn boek 'How to disappear' is door de New York Times uitgeroepen tot bestseller, nou, dan weet je het wel. 

Al maanden geleden, in mijn zoektocht op internet over het onderwerp van mijn boek Sextortion Op het spoor, kwam ik op het YouTubekanaal van Frank M. Ahearn terecht. Gefascineerd door wat hij doet als het gaat om sextortion, afpersing en het helpen van slachtoffers, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en hem te mailen. 

Ik wilde graag een keer met hem praten over zijn ervaringen als blackmailexpert. Dat mondde uit in een heel mooi gesprek, want Frank reageerde op mijn mail. Tot grote verbazing van mijzelf, tot verwondering van een van mijn dierbare vriendinnen. "Kiki, sta je daarvan versteld?", vroeg ze mij. Eigenlijk wel dus. "Maar Kiki, jij bent zo'n open persoon, zo eerlijk, waarom niet?" 
Het antwoord op die vraag weet ik wel. Ik ben wie ik ben, mijn motto is 'Ik ben oké, jij bent oké', of iemand nu beroemd is of niet, ik kijk naar iemands' hart. 

Spontaan ben ik ook, dus in al mijn spontaniteit vroeg ik tijdens mijn gesprek aan Frank of hij het leuk zou vinden om aanwezig te zijn bij mijn boekpresentatie bij Hotel Van der Valk De Bilt - Utrecht. En guess what? Hij zei 'ja'. Hoe bijzonder is dat?

To be honest, ik heb geen idee of de overheid het t.z.t. toelaat of er evenementen of bijeenkomsten mogelijk zijn, maar als mijn boekpresentatie niet fysiek doorgaat, dan wordt het een livestream. Met Frank Ahearn, the blackmailexpert.

Enig idee hoe dankbaar ik hiervoor ben? Anderzijds geloof ik in karma. Wie goed doet, goed ontmoet. Ik ben blij dat ik Frank heb ontmoet. Een intelligent en weldenkend man. Een man met een enorme drive om mensen te helpen die slachtoffer zijn geworden van the bad guys. Mensen die hun 'secrets' niet durven delen met hun geliefde. Laat staan met anderen, maar die op gruwelijke wijze worden gechanteerd en afgeperst. Frank helpt hen. Wat een mooi mens. 

Eén van mijn doelen is om 'sextortion' uit de taboesfeer te halen en om mensen emotionele steun te geven na ernstige afpersing of bedreiging. Want zeg nu zelf? Wat als jouw meest intieme foto's of video's online worden gepubliceerd? Dat is het laatste wat je wilt. Het kan totale levens verwoesten, relaties ontwrichten, banen op het spel zetten en verlies van reputatie inhouden. Dat wens je niemand toe. 

En soms is het  moeilijk om jouw verlangens of seksuele wensen te delen met je partner. Of misschien is de verleiding te groot op het internet. Bedenk dat je je niet hoeft te schamen. Ik ben oké, jij bent oké toch? Heb je hulp nodig, contact me gewoon. Jouw geheim is het mijne. Dat geldt zeker ook voor Frank Ahearn. Als je wordt gechanteerd, neem dan alsjeblieft contact op met hem. Bij hem is je geheim echt veilig, maar nog belangrijker, hij helpt je! 

En nu ik toch bezig ben, Frank maakt hele interessante video's over het onderwerp 'sextortion'. Ik wil dat het uit de taboesfeer komt. Volg hem via YouTube of like op zijn minst zijn video's. Wedden dat hij dat leuk vindt?

By the way:
Volg mij op Instagram
Volg mij op LinkedIn
Volg mij via Blogger
Volg mij via Facebook

Help om het onderwerp onder de aandacht te brengen. Dat doe ik met mijn boek Sextortion Op het spoor, maar ook met FEACH®. Frank Ahearn doet dat ook. Hij mag zich met recht ´The Blackmailexpert´ noemen! Een mooi en een markant mens, a good gye. I like good gyes! 

Copyright foto: Frank M. Ahearn, the Blackmailexpert, thank you Frank! Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS