Quality Bookings Masterclass

 Masterclass 'Sprekers van de toekomst' van Quality Bookings d.d. 24/09/2020

YES! Ik was erbij op 24 september 2020. In Nijkerk op een toplocatie Hart van Holland, gaf Sprekersbureau Quality Bookings een Masterclass. Of ik de spreker van de toekomst ben? Ja! Ik ga namelijk niet linksom of rechtsom, dat is wat ik wil, ik ga rechtdoor. En zo belandde ik ook op het podium, met dank aan Gerard, die spontaan aanbood om een foto van mij te maken op het podium. Ik stond natuurlijk niet op het podium tijdens de Masterclass, maar zat netjes in de zaal, op anderhalve meter afstand van anderen.

Knap trouwens, om een groot evenement te organiseren in coronatijd. Dat vraagt niet alleen aanpassingsvermogen, maar ook incasseringsvermogen. Want reken maar dat de evenementenbranche enorme klappen heeft gehad en nog krijgt door de coronamaatregelen. Het vraagt ook om ervaring en professionaliteit en dat straalde dit evenement in alles uit. De sprekers die dag, eigenaar van Quality Bookings Robert de Vries, Niels Houtepen, Leon van der Zanden, Marjolein Bongers en Richard van Kray straalden hun enthousiasme uit op het podium. Wat waren zij blij om eindelijk weer op de planken te kunnen staan en te spreken voor een live publiek. Dat was voelbaar, niet alleen voor mij, maar voor alle 'sprekers van de toekomst'. 

In de pauzes werd de mogelijkheid geboden om even in de mini-podcast te verschijnen bij Glenn Vergoossen. Glenn? Dé Glenn? Ja! De sprekersregisseur, tevens trainer en consultant bij Franklin Covey, de podcastmaker van 'Over spreken gesproken' en nog veel meer. Nou, die kans liet ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan, ook al hadden we maar twee minuutjes voordat de volgende lezing begon. Hoe graag wil je op het podium staan? Heel graag, dus ik heb mijn two minutes of fame gepakt. Tot mijn aangename verrassing ben ik samen tussen andere 'sprekers van de toekomst' beland in de podcast van Glenn. Je kunt de hele podcast hier beluisteren. Erg leuk en interessant. 

En mijn podium? Dat komt er. Als klein meisje van drie liep ik al te dansen en te springen op de bank en de tafels. Met twee verschillende sokken aan en vlechten in mijn haar. Vervolgens gebruikte ik onze dalmatiër als denkbeeldig paard om mijn moeder te entertainen. Die vond die kleine Pippi Langkous erg grappig en ik vond het natuurlijk fantastisch, springen op de banken! Nu, dik veertig jaar later, ga ik het hebben over serieuzere zaken. Maar eerst mijn boek 'Sextortion Op het spoor' publiceren. Het is al te bestellen, maar daarna wil ik echt aan de slag als spreker. Om mensen te helpen, aan de hand van mijn FEACH®-methode. En de Pippi Langkous in mij? De vlechten en verschillende sokken draag ik niet meer, maar het enthousiasme is er nog steeds. Leon van der Zanden zei het zo mooi die dag: "Je moet spreken met een open hart." Laat dat open hart nu precies onderdeel zijn van mijn FEACH®-logo! Niet meer op de banken dus, maar op de planken! 

Dank Robert en team voor de gastvrijheid, dank aan de sprekers voor hun inspirerende toespraken en dank aan alle andere deelnemers. Niet iedereen heeft iedereen gesproken, dat kan niet op zo'n dag en al helemaal niet in coronatijden, maar wat was het een fantastische dag hè? En Glenn, bedankt voor je mooie podcast en het hoge entertainmentgehalte. Het antwoord op je vraag aan het eind van de podcast: "Wat is het grootste inzicht dat je hebt verkregen tijdens de Masterclass?", luidt als volgt:

"Dat ik op de goede weg ben, maar dat er nog een beetje geasfalteerd moet worden."

 


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS