Een kijkje in de keuken

 

"Moet dat écht?" 
"Ja, dat moet écht!"

En deze:
"Ja Kiki, dan moet je ook filmpjes gaan maken!" (gelach)
"Nee écht?!"
"Ja, écht!" (nog harder gelach)

Want wie mij een beetje kent, die weet dat ik jarenlang voor mijn vorige bedrijf heel veel gepromoot heb. Via Twitter en Facebook. Dat bedrijf heb ik vorig jaar verkocht, mijn privé-facebookaccount heb ik in de vuilnisbak gedaan en nu ...
heb ik een boek geschreven en moet ik dus écht weer geloven aan de 'Socials'. 

En dan moet je tegen een hoogbegaafde eens zeggen: "Je moet".
Dan moet die hoogbegaafde daar wel het nut van inzien, anders komt hij niet in beweging. 
Maar deze hoogbegaafde kent het nut van socialmedia. Ik zet het heel vaak in om anderen te promoten en dat vind ik geweldig. Alleen ... als hoogsensitief persoon is het vaak een beetje druk op mijn eigen netvlies. Al die beelden, toeters, bellen, rinkels, piepjes, bliepjes. 

Maar ook wel weer leuk. Mijn privé-facebookaccount laat ik lekker in de prullenbak. Ik geloof meer in contact met vrienden in real-life. Daar heb ik het best druk mee, dus ik prijs mezelf gelukkig wat dat betreft. 

Maar zakelijk?

Oja, en binnenkort komt er ook een nieuwsbrief, voor wie op de hoogte wil blijven van mijn boek, previews wil ontvangen en méér!

Mijn boek 'Sextortion Op het spoor' is nu al online te bestellen via www.sextortionboek.nl . De publicatie is 6 maart 2020, maar als je het boek nu al bestelt, ontvang je het als eerste, nog voordat het in de winkels ligt.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS