Kilometers maken ...

 

Kilometers maken, dat doe ik al heel mijn leven.
Kilometers met de hond wandelen doe ik ook, dagelijks zo'n 16.000 stappen. Kilometers in mijn hoofd maken? Ja, want mijn brein staat nooit stil en als ik slaap merk ik er niks van. Kilometers maken qua werk? Ja, ik ben een werkpaard, maar ik doe vooral wat ik leuk vind, anders wordt het saai.

Een boek schrijven?
Dat is méér dan kilometers maken. Dat is mijlen afleggen, drie keer de wereld rond. Mijn boek is één ding, maar uiteindelijk draait het om het andere: FEACH®.
Daar wil ik over gaan spreken.
En als spreker moet je nu eenmaal kilometers maken. Uiteindelijk wil je toch steevast op dat podium staan. Zeker niet met de hakken in het zand, want wat ik wil is een échte connectie aangaan met mijn publiek. 

Bovendien zou dat zonde zijn van mijn hakken. 
Want zeg nou zelf? Met mijn nieuwe donkerblauwe Shabbies Amsterdam heb ik letterlijk een goed en comfortabel draagvlak om stevig op zo'n podium te staan. Bovendien zou het zonde zijn als ik daarmee door het zand zou gaan struinen. Struinen, daar houd ik niet zo van. Ik ga liever recht op mijn doel af. Dat ik daarvoor kilometers af moet leggen vind ik niet erg, maar dan wel met een stevige en degelijke basis: mijn mooie nieuwe laarzen! 

Wil je weten hoeveel kilometers ik afleg voor mijn boek Sextortion Op het spoor? Neem dan een kijkje op mijn website en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je af en toe een update voordat het boek gepubliceerd wordt op 6 maart 2021. 

Geen zorgen, ik zal je niet overladen met nieuwsbrieven, daar houd ik zelf ook niet van. Gewoon, zo nu en dan. Waarom? Juist omdat ik graag de connectie aanga met mensen. Dat gaat me makkelijk af als mensen-mens. Ik zou bijna zeggen 'op mijn sloffen', ware het niet dat ik mijn Shabbies Amsterdam bedoel.


(Met dank aan Fred de la Bretoniere® voor het mogen gebruiken van de naamsvermelding Shabbies Amsterdam in dit blog. En voor de snelle levering, de altijd vriendelijke dames van de klantenservice en de keurige milieuvriendelijke verpakking, dat waardeer ik!)
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS