Het geheim van Lodewijk en mij

 

Lodewijk en ik hebben een geheimpje. Hij is cartoonist, eigenaar van Lokocartoons en hij maakt vaak grappige cartoons en illustraties. Veelal zit er een duidelijke boodschap in, en heel actueel.

Toen ik mijn boek aan het schrijven was zei Lodewijk mij: "Elk boek is geschikt voor cartoons." Nou, nu de titel van mijn boek Sextortion Op het spoor bekend is, durf ik wel te stellen dat mijn boek zich niet leent voor cartoons, daar is de inhoud van het boek te serieus voor. Hoe geweldig de cartoons van Lodewijk ook zijn. 

Neemt niet weg dat ik Lodewijk een tijdje terug gesproken heb. Dat is het voordeel van LinkedIn, je maakt zo een connectie met een zakelijke relatie. Wat niet iedereen weet is dat er achter de cartoonist een weldenkend mens zit. Iemand met hersens, die diepgaand nadenkt over zaken. Een ontzettend creatief persoon, met brains. En dat laatste, daar houd ik van, mensen die hun hersenen gebruiken, hun gezond verstand. 

Naar aanleiding van het gesprek heb ik Lodewijk een opdracht gegeven. Wat precies? Dat blijft nog even geheim. Ik weet het, Lodewijk weet het en één ding kan ik wel alvast verklappen ..... Het is leuk! 

Wil je weten wat het is? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, volg mijn blogs, of volg me op de diverse socialmediakanalen, dan ben je er als eerste bij als ik het geheim van Lodwijk en mij onthul. En Lodewijk? Die wil ik graag bedanken, ik ben blij met het resultaat!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

  • Een reactie posten

    My Instagram

    Copyright © Organisatiebureau KVPS