Nieuwsbrieven en white papers


'Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ONTDEK ....'
'Download nu de white paper en krijg GRATIS ....'
'Dit exclusieve aanbod kun je NIET laten lopen als je niet ....'

En dan? Wat krijg ik dan? 'Gratis' een overload aan mails die allemaal op elkaar lijken en waarin staat dat ik vooral op allerlei links moet klikken om vervolgens nog meer te gaan ontdekken en gratis op de hoogte blijf van ... Tja, van wat eigenlijk?

"Hoe ga je dat dan doen met je boek en met FEACH®?", vroeg iemand mij laatst. Dat is heel simpel. Ik doe het liever op mijn manier. Ik ga voor verbinding met een persoonlijke noot. Als ik er zelf een hekel aan heb om overladen te worden met nieuwsbrieven, dan wil ik dat iemand anders ook niet aandoen. 

"Dan kom je er niet!", was de overtuiging van de ander. Ik denk het wel. Laat het dan misschien wat langer duren, ik doe liever datgene wat bij mij als persoon past, zoals altijd. Als ik beloof dat ik zo nu en dan, of af en toe een nieuwsbrief verstuur, dan houd ik me daaraan. Dat is eerlijk zat. Als er geen nieuws is, wat is dan het nut van het versturen van een nieuwsbrief? De inhoud, dat is waar het om gaat.

Voor wie dus af en toe een nieuwsbrief wil ontvangen: Meld je aan via mijn site en wil je ze niet meer ontvangen? Ook prima. Daar is ieder mens vrij in. Net zo goed als dat ik er vrij in ben om te vinden dat ik talloze nieuwsbrieven veel te druk vind op mijn netvlies. Voor wie wil, op deze pagina vind je de link om je aan te melden. Je krijgt dan wel als eerste updates, nieuwtjes en blijft als eerste op de hoogte als er nieuws is. Dat dan weer wel. Als waardering van mijn kant. Ik ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Op mijn manier.

Wil je meer weten over FEACH®? Over wat FEACH® voor jou kan betekenen? Dan kun je altijd mailen naar kiki@kikischeepens.nl of vul het contactformulier in op deze website.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS