Afstand > 100.000 kilometer

 Makkelijk joh, anderhalve meter afstand houden met een bouvier naast me. Geen probleem. Muilkorven? Niet nodig. 

En ik kijk heus wel uit dat ik niemand in gevaar breng door mijn hond keurig naast me te laten lopen op het fietspad of op de stoep. Wat dat betreft ben ik net zo waakzaam als mijn hond. Al kijk ik van nature altijd om me heen. Moet je eens doen, zeker in tijden van corona. Weet je hoe mooi het buiten is? 

Door extra te kijken naar alles wat je ziet geniet je veel intenser van dingen. En het maakt je alert. Ik beleef altijd alles intens als hoogsensitief en hoogbegaafd persoon. Dat onderwerp komt voor in mijn boek Sextortion Op het spoor.
En ik gebruik mijn eigen FEACH®-methode dagelijks en dat is maar goed ook.

Want als je alert bent, dan signaleer je ook bepaalde dingen en als je goed luistert naar mensen, dan hoor je soms hele oprechte en lieve woorden, maar ik hoor in tijden van corona steeds vaker de ware aard van mensen naar boven komen. Ik hoor het niet alleen, ik zie het en bovenal, ik voel het al voordat ik het hoor of zie.

Normale mensen vinden alle maatregelen rondom corona niet leuk. Dat is misschien zacht uitgedrukt, want ook ik vind het soms hartverscheurend, verwoestend en triest. Maar normale mensen houden zich (voor zover mogelijk) aan de regels. Om zichzelf en anderen te beschermen, of gewoon omdat het regels zijn. Ik doe het uit respect, voor anderen en voor mezelf en omdat het nu eenmaal de regels zijn. Voor het grotere belang, en met mij veel mensen. Wat ik van alle maatregelen vind is iets anders. Wat iemand anders vindt is misschien anders, maar dat is evengoed oké. Ik ben oké, jij bent oké.

Maar dat geldt niet voor iedereen. Heel veel mensen zijn niet oké en naarmate de crisis in ons land langer duurt wordt het voor hen steeds moeilijker om hun ware aard te verbergen. Ik heb het over de mensen met comorbide antisociale persoonlijkheidsstoornissen. De meestermanipulators, bij wie de schuld altijd bij een ander ligt, die van binnen diepgefrustreerd zijn en anderen uitkiezen om hun frustraties doelbewust op bot te vieren. En het erge is dat het ze niets interesseert, omdat ze geen empathisch vermogen hebben. Ze vinden dat ze zich het recht toe kunnen eigenen om alles maar te zeggen, anderen te beledigen, te misbruiken, te belazeren en dingen te saboteren.

Bij mij lukt dat niet. Ik FEACH®. En ik houd 100.000 kilometer afstand van zulke destructieve mensen. Moet je ook doen als je zo'n persoon tegenkomt. Wegrennen, heel hard. En als die mogelijkheid er niet is: FEACH® en bedenk net als ik: "Maak van jouw probleem niet het mijne!" en wandel gewoon rustig verder. 

Wil je meer weten? Dan kun je vast mijn boek Sextortion Op het spoor bestellen.
Op 6 maart 2021 wordt het gepubliceerd en dan heb je het als eerste in huis als je het in de pre order bestelt. Niet alleen voor hoogsensitieve en hoogbegaafde mensen, maar voor iedereen die meer inzichten wil krijgen in het destructieve brein van de mensen waar je meer dan 100.000 kilomter afstand van moet houden.

Delen wordt gewaardeerd uiteraard!

#feach #sextortionboek #sextortionophetspoor #corona

2 opmerkingen :

  1. Mooi geschreven. Snap je helemaal. Ben benieuwd naar je boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Anita, nog eventjes wachten, maar voor je het weet is het 6 maart 2021.

    Groetjes, Kiki

    BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS