Boekpresentatie Kiki Scheepens

 

Dit weekend zou ik als mede-organisator van het symposium van Stichting Hoogbegaafd! in Hotel Van der Valk te De Bilt - Utrecht verblijven. Het symposium kon helaas vanwege COVID-19 geen doorgang vinden. Niet getreurd, dat is incasseren en uitkijken naar 2021, want de Stichting beraadt zich op een nieuwe datum.

Ik kom wel vaker in Hotel De Biltschehoek. Heerlijk rustig gelegen, middenin de bossen en dat het symposium niet doorging was voor mij geen reden om niet te gaan. Wat een bewondering voor directie, management en alle personeel om in deze tijden, met alle coronamaatregelen te werken. Ik zie dat ze tijdens de lockdown niet stil hebben gezeten. Er is geverfd, er zijn dingen veranderd, maar een paar dingen zijn onveranderd: Gastvrijheid, vriendelijkheid, culinaire hoogstandjes en vooral gezelligheid en gemoedelijkheid. 

Met dank aan alle medewerkers van Van der Valk, het was weer een heerlijk weekend. Een weekend waarin ik tot rust ben gekomen, fijn heb gewandeld in de bossen en nog meer energie heb gekregen. Van der Valk doet werkelijk alles om de coronamaatregelen in acht te nemen, petje af! 

Ik kijk alweer uit naar de volgende keer, want mijn boekpresentatie houd ik in dit hotel natuurlijk! Lekker centraal gelegen en je weet gewoon dat het goed is. 
Mijn boek? De voorverkoop van 'Sextortion Op het spoor' is gestart via deze website. De zaal waar de presentatie plaats zal vinden heb ik dit weekend mogen zien. Ik kan niet wachten totdat ik daar sta en live mijn presentatie kan houden. 
En daarna live kan spreken over FEACH®. 

Laten we met zijn allen dat coronavirus onder de duim krijgen, dan kan de horeca weer langer open blijven, dan kan de evenementenbranche weer floreren, de winkels kunnen weer meer bezoekers toelaten, op de scholen kan alles dan weer gewoon doorgaan, etcetera etcetera. Hopelijk komt er dan ook wat minder verdeeldheid in ons land, zodat we kunnen spreken over een hechte samenleving. Dat is mijn wens voor 2021.

(Voor de goede orde: De foto is genomen voordat het dringende mondkapjesadvies kwam en het was geen openbare publieke ruimte.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS