Mediatraining van Machteld Kooij


Wist je dat Machteld Kooij 'Het Geheime Wapen' van Hilversum wordt genoemd?
Ik wist dat niet, totdat ik haar boek 'Het monster met de gouden ogen' las.
Als spreker wil je uiteraard goed beslagen ten ijs komen, ook al heb ik wel vaker op een podium gestaan, met een eigen boek in het vooruitzicht kan een beetje mediatraining geen kwaad.

En wat was het leuk om een training te krijgen van Machteld. Een vakvrouw pur sang met ervaring zo groot als de Mont Blanc. De training was niet alleen leuk, maar bovenal leerzaam. En net écht! 

Machteld duwde mij ineens een microfoon voor mijn neus, deed net alsof ze een journalist was en begon serieuze vragen te stellen. Tenslotte gaat mijn boek over een serieus onderwerp. Het was aan mij om haar vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Eén van die vragen was: "Waar ben je bang voor als je aan het spreken bent?"
Het enige antwoord dat ik kon geven was: "Niets. Als je al heel veel hebt meegemaakt in het leven, dan heb je geen angst meer voor zoiets als 'spreken', tenslotte heb ik niet voor niets mijn FEACH®-methode bedacht." En zo is het! 

Het was niet alleen een leuke en leerzame mediatraining, Machteld is een enthousiaste en vrolijke leermeester. Bedankt Machteld, we gaan elkaar ongetwijfeld nog tegenkomen in medialand.Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS