Aftellen!

Aftellen!

Op deze foto zie je een stuk natuurgebied in mijn woonplaats 's-Gravendeel (Hoeksche Waard) Zuid-Holland.

In dit wandelgebied heb ik al heel wat kilometers afgelegd. Op dit punt bleef ik vaak even stilstaan om na te denken, even helemaal 'zen' zijn. En daar kwam de inspiratie vaak ineens naar boven. Een zin, een woord, een tekst in mijn boek wat ik wilde schrijven. Mijn boek, mijn eerste boek! Ik ben er al een tijd mee bezig, maar nu ben ik aan het aftellen. Op 1 oktober 2020 verschijnt het in de pré-order, met een speciale website voor het boek. Wil je meer weten? Volg mijn blogs, want ga steeds een klein beetje vertellen over hoe het boek tot stand is gekomen, wat ik allemaal gedaan heb daarvoor en vooral aftellen! Vanaf nu nog 34 dagen .... Spannend!

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS