Alleen met Kerst


Als gediplomeerd rouwcoach en vertrouwenspersoon, spreek ik maar al te vaak mensen die Kerst helemaal niet leuk vinden. Die er tegenop zien. Omdat ze een dierbare moeten missen of omdat ze ontsnapt zijn uit een huiselijk geweldsituatie. Mensen die weer opnieuw invulling moeten gaan geven aan hun bestaan. Terwijl de omgeving Kerst viert met familie, dierbaren en vrienden, kan dat een extra gevoel van eenzaamheid veroorzaken. Hoewel je je ook ontzettend eenzaam kunt voelen in gezelschap.

In deze laatste Mooie Mensen® Podcast van het jaar 2023, geef ik daarom tips en adviezen en ik leg mogelijke oplossingen voor. Bedoeld voor iedereen die alleen is en/of zich eenzaam voelt met Kerst. Hoe belangrijk het is om in beweging te komen en om altijd hoop te blijven houden. Want als je geen hoop meer hebt, veeg je al je eigen perspectieven weg. En juist dat is zo belangrijk. Het verleden kun je niet veranderen, het heden is het hier en nu, maar de toekomst ... die ligt nog voor je.

Luister deze podcast en hopelijk geeft die je wat steun in deze dagen. Mocht je behoefte hebben aan ondersteuning van mij als rouwcoach, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen op mijn website. Ik bied een compleet rouwcoachpakket aan van vijf sessies, inclusief een intakegesprek van 90 minuten. En goed om te weten: ik reageer altijd zo snel mogelijk. Weet dat je niet alleen bent. 

Tot slot, ik wens je geen fijne feestdagen. Ik wens iedereen een warme Kerst en alle goeds voor 2024. Tot volgend jaar, met weer nieuwe episodes van de Mooie Mensen® Podcast. 

Laat even weten wat je ervan vindt, laat je reactie achter en abonneer je op mijn podcast, zodat je het als eerste weet wanneer een nieuwe aflevering online staat.
Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS