FEACH® en Slippers (EPS72)


Wat is FEACH®? En wat heeft dat met slippers te maken? Over welke slippers gaat het? Als je het SBS6 programma Lang Leve de Liefde hebt gezien, dan is je vast niet ontgaan dat ik iets zei over de slippers van Johan Vlemmix. In deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast vertel ik je waar FEACH® voor staat, wat de FEACH®-methode inhoudt en over hoe ik ertoe gekomen ben om deze methode te ontwikkelen en waarom deze werkt en in wat voor situaties.

Maar behalve dat, als fan van het televisieprogramma Lang Leve de Liefde, heb ik natuurlijk zelf ook gekeken naar de uitzendingen waarin ik gekoppeld werd aan match Johan Vlemmix. En daar ga ik het in deze podcast een beetje over hebben.

Ik heb lang niet alle reacties gelezen die op de socials zijn verschenen. Wel hoorde ik van vriendinnen dat ik een z**kwijf en een k*twijf werd genoemd. Dat raakte hen. Mij niet, ik ben wel wat gewend. Als vertrouwenspersoon en als rouwcoach weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om oordeelvrij te blijven.

Dus ik zou voor willen stellen om deze Mooie Mensen® Podcast te bekijken of te beluisteren tot het eind en oordeel dan zelf. Ik wens je veel kijk- en/of luisterplezier! En:

  • laat weten wat je van deze podcast vindt;
  • laat je reactie achter;
  • abonneer je op mijn podcast via YouTube en/of via vrijwel alle grote luisterkanalen; en
  • blijf je vragen stellen via het contactformulier!

Meer info:

👉 https://mooiemensenpodcast.nl/

👉 https://feach.nl/

👉 https://sextortionboek.nl/

👉 https://www.kikischeepens.nl/


Socials:
👉 Instagram FEACH®
👉 Instagram Mooie Mensen® Podcast
👉 YouTube
👉 Twitter / X
👉 LinkedIn

Sprekersbureaus:
👉 Athenas
👉 ZijSpreekt

Ps. in deze podcast wordt gesproken over zelfdoding. Heb je suïcidale gedachten? Neem dan altijd contact op met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn 24/7 bereikbaar via de chat, of bel gratis met 0800-0113.


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS