Huibrecht Boluijt - Wat gebeurt hier (EPS55)

Waarom is Huibrecht Boluijt (57) wars van oppervlakkigheid? Waarom wil hij met zijn boek 'Wat gebeurt hier?' perspectieven bieden aan anderen? Waarom is het delen van liefde belangrijk? Waarom is het essentieel om oordeelvrij te blijven? Waarom vraagt hij in zijn boek om mild over hem te oordelen?

Over waarom de daadwerkelijke ontmoeting met de ander zo belangrijk is, angst, machtsmisbruik, inclusie, grensoverschrijdend gedrag en het duiden van dynamieken als psycholoog. Maar ook over Vandaag Inside, Theo Maassen, André van Duin en nog veel meer.

Het boek 'Wat gebeurt hier?' is onder andere te verkrijgen bij je lokale boekhandel en is bedoeld voor iedereen. Een handleiding voor het vinden van het midden voor een samenleving die onder druk staat. Reeds eerder nam ik podcasts op met Huibrecht met de titel 'Heb uw naaste lief'. Zeker de moeite waard om terug te kijken of te beluisteren (EPS 41 en 43). Huibrecht dank weer voor het mooie gesprek en de prettige samenwerking.

Deze uitzending van de Mooie Mensen® Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Op de website van de Mooie Mensen® Podcast kun je zelf kiezen. Abonneer je vooral op mijn podcast via jouw favoriete luisterkanaal of via YouTube. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe podcast online staat. En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik.

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS