Wereldkankerdag - Levensbelang (EPS46)

 


Deze Mooie Mensen® Podcast met Merel de Groot (32) is van levensbelang. Daarom een uitzending op Wereldkankerdag. Het zal je maar gebeuren dat je een jonge vrouw bent en in de zomer van 2021 te horen krijgt van artsen dat je de Kerst van 2021 niet zult gaan halen. Het overkwam Merel en ze is nog in leven. Nog wel.

Om te kunnen blijven leven is zij een crowdfunding gestart en ze vertelt in deze podcast openhartig over haar leven met kanker, over haar gevoel en over haar strijdvaardigheid. En waarom het belangrijk is om de crowfdunding te steunen. Ik kan onmogelijk voor iedereen die een crowfdundingsactie is gestart een podcast maken, maar voor Merel maakte ik een uitzondering. Bovendien, als je in de week van 4 tot en met 11 februari mijn boek Sextortion Op het spoor bestelt via mijn website, dan doneer ik 20% van de verkoopprijs van het boek aan de actie van Merel. Voor het goede doel, voor het grotere geheel. De crowdfundingactie van Merel is te vinden via haar Facebookpagina: Merels' pagina, of via deze link. En sinds kort kun je haar ook via Instagram volgen.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Merel bedankt voor de fijne samenwerking. Ik heb grote bewondering voor hoe jij met je ziekte omgaat, maar ook hoe je probeert deze ziekte te overwinnen; op weg naar herstel. Ik bedank je vast hartelijk voor het kijken, al is deze podcast ook te beluisteren via Apple en via vrijwel alle grote luisterkanalen van Android. Zie mijn website voor meer informatie.

Mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Abonneer je dan op mijn podcast, op mijn nieuwsbrief en laat je reactie achter onder de podcast. Sponsors zijn altijd welkom en donaties ook, alleen roep ik in deze podcast op om niet te doneren aan de Mooie Mensen® Podcast, maar aan de crowdfundingsactie van Merel.

Heb je niet de middelen om te doneren, maar wil je Merel wel steunen? Deel dan deze podcast in je socials en like en support mee via Instagram, LinkedIn, Facebook of Twitter. Heb je nu geen tijd om te kijken of te luisteren, sla de podcast dan op, download deze, of blijf op de hoogte via de Mooie Mensen® Podcast.


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS