Huibrecht Boluijt - Heb uw naaste lief (deel 2 - EPS43)

 


Hoe komt narcisme in de samenleving tot uiting? Hoe kun je narcisten ontmaskeren? Waarom is het voor zulke personen belangrijk om controle te houden? Waarom kiezen mensen ervoor om achter de kudde aan te lopen?
Waar kies je voor? Laat je de angst regeren of blijf je trouw aan jezelf?

En als je jezelf niet respecteert, waarom zou je dan wel van anderen verwachten dat ze dat doen?
Waarom is er zoveel disrespect voor andere religies?
Waarom zijn klokkenluiders zo belangrijk?
Waarom moet je juist wel naar een vertrouwenspersoon gaan?

Veel te bespreken dus in de Mooie Mensen® Podcast 'Heb uw naaste lief', deel 2 met psycholoog Huibrecht Boluijt (56). Als je deel 1 nog niet hebt gezien of beluisterd, dan raad ik je die ook zeker aan. In deel 2 vervolgen we ons gesprek.

In deze aflevering vertelt Huibrecht over waarom het niet alleen belangrijk is om te luisteren naar je gevoel, maar ook om na te denken over je gevoel. En hij vertelt een leuke anekdote van vroeger. Huibrecht is al ruim 20 jaar psycholoog, gevestigd in Middelburg en te volgen via LinkedIn. Regelmatig verschijnt hij in de media en hij schrijft blogs met als titel 'Wat gebeurt hier'.

Huibrecht dank nogmaals voor de fijne samenwerking en het mooie gesprek. Deze uitzending van de Mooie Mensen® Podcast is niet alleen te bekijken via YouTube, maar ook te luisteren via bijna alle grote podcastkanalen. Je vindt hem via deze link. Abonneren kan via mijn website, dan ben je ook als eerste op de hoogte wanneer een nieuwe podcast online staat.

En als je toch op mijn site bent ... mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij mijn werk? Doe een donatie, like en share dan deze aflevering en laat even weten wat je ervan vindt in de comments. Wil je een keer te gast zijn in mijn podcast en/of een aflevering sponsoren? Dat kan tegen zeer voordelige tarieven met een groot bereik. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS