Wow! Een cadeautje met een strik!

 

Afgelopen week is er een artikel in De Telegraaf verschenen over mijn boek Sextortion Op het spoor, met een interview met mij uiteraard.
Wat er daarna gebeurde? 

Ik ben overladen met telefoon, berichten, mails, noem het maar op.
Heel veel positieve berichten van mensen die me laten weten het goed van me te vinden dat ik onderwerpen als suïcide, sextortion, geestelijke manipulatie en victim blaming uit de taboesfeer wil halen. Dat, en mensen helpen, zijn de doelen van mijn boek.
Ik hoop daarmee echt iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij. Zo sta ik sowieso in het leven.

Heel hartverwarmend en steunend. Juist datgene wat ik wil bereiken met mijn boek ontving ik van zoveel mensen. Tussen alle positieve berichten zaten ook verdrietige berichten en schrijnende berichten. Verhalen van mensen die mij in vertrouwen hun leed hebben gedeeld. Wat mensen delen blijft bij mij, maar dat ze het delen, geeft ook wel aan dat er gewoon veel verdriet heerst onder mensen en dat zij worstelen met heel veel leed.

Ik heb geprobeerd iedereen te woord te staan en alle berichten te beantwoorden, maar daar ben ik mee gestopt, want ik zou 60 uur op een dag tot mijn beschikking moeten hebben om daaraan te kunnen voldoen. Vanaf deze plaats wil ik dan ook iedereen bedanken voor alle lieve, enthousiaste en vertrouwelijke reacties! Maar ....

Van alle oproepen op mijn mobiel, was eentje wel een heel bijzonder telefoontje!
Het kwam van iemand die ik al een tijdje ken en toen we spraken over de doelen van mijn boek, bood hij mij een heel mooi cadeautje aan. Ik ben het persoonlijk af gaan halen. Ik werd er stil van. Toen ik het uit had gepakt hebben we het over de inhoud van het cadeau gehad, over waarom ik het kreeg en hoe mooi, bijzonder en waardevol het is. Ik ben heel dankbaar daarvoor!

Wat het is? Dat is het hem nou juist, ik heb het weer terug ingepakt en er een mooie strik omheen gedaan. Eén dezer dagen wordt het opnieuw uitgepakt en dan kan ik het aan heel Nederland laten zien. Ik wil het nog heel even voor mezelf houden en daarna uitpakken, zodat ik het kan delen met alle mensen. 

Volg me maar op de diverse socials, dan ben je erbij als het uitgepakt wordt!
En als ik niet gelijk reageer op een berichtje, .... dan weet je hoe dat komt!


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS