FEACH® en blijf de regenboog zien


Wat een stortvloed aan reacties heb ik mogen ontvangen na mijn optreden in de
5 UUR Show. Mooie, lieve, positieve, maar ook persoonlijke en aangrijpende reacties. Van bekenden en onbekenden. Mensen die dierbaren hebben verloren, mensen in de rouw, nabestaanden van suïcidanten, slachtoffers van sextortion, zowel mannen als vrouwen, vrouwen die er pas later achterkwamen dat hun partner homoseksueel was en ook van mensen die net als ik ook slachtoffer zijn geweest van zwaar psychisch misbruik. 

Iemand die ik niet persoonlijk ken bestelde mijn boek en wilde graag een persoonlijke noot erbij als het boek uitkomt. Ik las de tekst en het raakte mij diep. Nu kan ik wel wachten totdat het 6 maart is en dan een persoonlijke noot in het boek schrijven, maar dat duurt nog een aantal weken. Dit persoonlijke verhaal greep mij zo aan, dat ik besloot die persoon een berichtje te sturen, al was het maar om even tot steun te kunnen zijn, iemand een hart onder de riem te steken.

Wat volgde waren een paar berichtjes over en weer en uiteindelijk had die persoon de moed en de kracht om met mij diens verdriet te delen. Ik reageerde en bood aan om de verdrietige geschiedenis vorm te gaan geven in een stukje tekst. "Graag, eindelijk voel ik mij gehoord", schreef diegene terug.

Beloofd is beloofd. Dat ga ik doen. 'Het kan even een paar dagen duren', schreef ik, want ik heb het nu eenmaal ontzettend druk in de aanloop naar de publicatie van mijn boek, maar ik kan dit niet zomaar laten liggen. Ik pak het op en publiceer het binnenkort. 

Voor degene om wie het gaat: je mag trots op jezelf zijn. Zoveel overwonnen, zo'n strijd gevoerd, je mag er zijn. De foto en tekst hierboven zijn voor jou. Blijf vooral kijken naar de regenboog en de mooie dingen in het leven en laat al het duistere en donkere achter je. Je bent mooi. Dat je door omstandigheden bent beschadigd is een feit, maar jouw schoonheid zit van binnen. Alleen al het feit dat je geschreven hebt wat jou is overkomen getuigt van kracht. 

En tegen iedereen die dit leest zou ik willen zeggen: "Kijk eens wat vaker naar de regenbogen in het leven, in plaats van naar de donkere luchten." En FEACH®, tel je zegeningen, elke dag opnieuw.

Wil jij mijn boek Sextortion Op het spoor lezen? Bestel het dan in de pre-order via mijn website. Je kunt kiezen voor een persoonlijke noot van mij in het boek of niet, daar ben je geheel vrij in. Ik doe het met liefde, vanuit het hart. 


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS