Wie jarig is trakteert!


Wie jarig is trakteert!

Wat een feest vandaag! Al vanaf het moment dat ik vandaag wakker werd stromen de felicitaties binnen. Wat lief, wat attent, al die mensen die mij vandaag een fijne verjaardag wensen! De dag is nog maar nauwelijks van start, maar ik voel me écht jarig! En ja, ik ga nog reageren op alle berichten, maar geef me een paar dagen de tijd, want dit krijg ik echt niet in een dagje voor elkaar. Leuk hè?

Wie jarig is trakteert. Nou kan ik moeilijk via allerlei digitale wegen mensen trakteren op dingen. Daarom geef ik wat anders weg.

Mijn eerste boek komt op 6 maart 2021 uit, maar de voorverkoop start op
1 oktober 2020.

Als het je het leuk vindt, dan zet ik je op de mailinglijst, zodat je als eerste weet wanneer mijn webpagina, inclusief de titel gebupliceerd wordt. Een soort van primeur, een digitale.

Lijkt je dat wat? Stuur dan een mail aan: boek@kikischeepens.nl en ik zet je op de lijst. Iedereen is maar één keer per jaar jarig, dus ik stuur je dan eenmalig een mail. Wil je daarna vaker mails ontvangen, dan is daar natuurlijk t.z.t. een nieuwsbrief voor, maar die keuze laat ik helemaal aan jezelf. 

Fijne dag, ik loop te stralen!


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS