Omslag krijgen of omslag maken?

 


Kijk eens hoe attent en prachtig? De geschenken op de foto's bij dit blog ontving ik van Team Shabbies Amsterdam (Fred de la Bretoniere®). Ik ben er heel blij mee! 

Veel mensen plaatsen notities tegenwoordig in hun telefoon, dat is handig.
Voor anderen, niet voor mij. 

Er is ooit onderzoek gedaan waaruit is gebleken dat vrouwen gemiddeld 1700 uur in hun leven zoeken naar dingen in hun handtas. Herkenbaar? Zo'n vrouw die graait en hengelt in haar tas naar dingen waarvan ze zeker weet dat het in haar tas zit?

Dat probleem heb ik niet. Ik weet precies wat waar zit, ongeacht mijn tas. 
Zo weet ik ook precies waar ik mijn notitieblokje heb opgeborgen.
Notitieblokje? Zo'n ouderwets ding met een pen? Ja, want als schrijver draag ik het altijd bij me.

Stel dat ik ergens ben en ik krijg een idee, een zin, of gedachte, dan wordt het extra druk in mijn hoofd en dan moét ik het gewoon noteren! Als je me persoonlijk kent, dan weet je dat mijn halve keukenmuur bezaaid is met gele memobriefjes. Voor mij is dat normaal, iemand die voor het eerst bij me op bezoek komt vraagt zich af of het wel normaal is. Voor mij wel. Stel je voor ...

Daarom ben ik heel dankbaar voor de mooie omslag van Fred de la Bretoniere®. Na ontvangst heb ik hem direct in gebruik genomen; tijdens het evenement van Quality Bookings 'Sprekers van de Toekomst' en tijdens een evenement van een opdrachtgever, om een lekker ouderwets verslag te schrijven met de hand. Laat mij maar schrijven, heerlijk vind ik het! Vanaf nu op locatie met de prachtige omslag van natuurleer die ik heb gekregen.

De 'omslag maken' is iets anders, iets dat ik al lang geleden heb gedaan. Soms moet je wel, al gaat het niet altijd vanzelf. Het sleutelwoord is 'vergeving'. 
Sleutels ben ik overigens nooit kwijt, dus ik haal dat cijfer van 1700 bij lange na niet. En met de prachtige sleutelhanger van Fred de la Bretoniere® is het helemaal makkelijk zoeken in mijn tas! De kleur, het materiaal, ik kan niet missen! 

Ik ben zuinig op mijn eigen sleutels, maar ik geef ook graag sleutels weg. 
Soms als iemand er even doorheen zit, dan reik ik vanuit mijn hart een sleutel aan. Pasklare oplossingen kan ik niet altijd bieden, maar sleutels passen op een opening. Een opening, die soms een omslag teweegbrengt. 

With love,


Kiki

(Met dank aan Fred de la Bretoniere® voor het mogen gebruiken van de naamsvermelding Shabbies in dit blog en de prachtige geschenken.)


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS