FEACH® is er voor jou!


Elk mensenleven krijgt ermee te maken: verliezen.
De emoties die dan boven komen kunnen heel heftig zijn.
Boosheid, verdriet, onmacht, frustratie, wanhoop. Soms zo erg, dat je niet meer weet waar je moet beginnen om weer een 'normaal' leven te kunnen leiden.

Soms plotseling, met destructieve gevolgen. Door de dood, verwacht of onverwacht. Een intens verdriet voor nabestaanden. Door list en bedrog, gaslighting, narcistisch en psychopathisch misbruik, verdriet, door een spoor van vernietiging. Destructie kan vernietigend werken op alle cellen in je lichaam. Wat je ook geprobeerd hebt, je vraagt je af: 'Hoe kom ik hier ooit overheen? Hoe krijg ik mijn leven weer terug?' Je leven komt nooit meer terug. Het wordt nooit meer zoals het was. Maar je kunt er wel van leren en een ander mooi leven ervoor terug krijgen. 

Daarom heb ik FEACH® bedacht. In eerste instantie voor mezelf. Als je liefde in je hart heb voor jezelf, is er ook liefde voor anderen. Als je je hart openstelt voor anderen, dan kun je van daaruit liefde geven en vanuit liefde kun je heel veel betekenen voor anderen. Vergeven is een groot goed. Zeg nooit 'nooit', of 'dat kan ik niet'. Het is écht mogelijk. 

Als hoogsensitief persoon voel ik anderen aan, of situaties. En nee, dat betekent niet dat ik bij het minste of geringste in huilen uitbarst. Dat denken veel mensen als ze het woord hoogsensitief horen of lezen. Hoogsensitief betekent dat je een groot empathisch vermogen hebt, gevoelens van anderen oppakt, van nature. Dat je een 'giving person' bent. Je geeft toch al veel van jezelf, vanuit je hart. Je beleeft dingen veel intenser dan anderen. Tragische gebeurtenissen komen veel harden binnen, of ze nu van jezelf zijn of van anderen. Maar ook mooie momenten, ik kan oprecht blij zijn voor anderen als zij geluk ervaren. Het begrip 'jaloezie' ken ik niet. 

"Ik kom maar naar jou, want jij weet altijd overal een oplossing voor!", hoor ik vaak. Dat is niet zo, ik weet niet overal een oplossing voor. Ik denk wel oplossingsgericht en in helicopterview, één van mijn valkuilen overigens.
"Jij straalt zoveel positieve energie uit!", hoor ik ook vaak. Het zal vast, ik heb het niet in de gaten, ik ben wie ik ben. Daarom wil ik FEACH® delen. Als ik maar een klein stukje van FEACH® over kan dragen aan anderen, hoe mooi zou dat zijn als ik daar anderen mee kan helpen om weer hun leven terug te krijgen? Of liever gezegd: voortzetten. Je leven wordt nooit meer hetzelfde na ingrijpende gebeurtenissen, maar met FEACH® kun je wel verder. Als ik me niet in tienen tegelijk kan splitsen, dan kan ik het wel tegelijkertijd aan meerdere mensen doorgeven. Iets betekenen voor anderen, iets bijdragen aan de maatschappij, dat is wat ik van kleins af aan al wilde. Ik ga het doen. 

Daarom: FEACH®!
Forces Embracement Acceptation Combat HappinessEen reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS