Gaslighting: De Stiltebehandeling


Wat is de stiltebehandeling precies? En waarom past een destructief persoon die toe? Wat moet je doen als het jou overkomt en wat niet? Daar vertel ik in aflevering 67 van de Mooie Mensen® Podcast meer over.

De stiltebehandeling, 'the silent treatment' ik noem het ook wel 'de negeermethode'. Een vorm van geestelijke manipulatie, gaslighting. Een methode die wordt toegepast door destructieve personen. Vreselijk als het je overkomt, ik spreek uit ervaring. Maar juist omdat ik ben gaan spreken (en schrijven) over wat mij is overkomen en ook hoe ik daarvan hersteld ben, mezelf weer teruggevonden heb, maak ik mijn podcasts.

Als expert in manipulatie en als inspiratiebron voor anderen. Want zwijgen is zilver en spreken is goud. Heb jij een vraag voor mij en wil je die anoniem beantwoord zien in een toekomstige Mooie Mensen® Podcast? Vul dan het contactformulier in op mijn website.

Wil jij meer weten over onderwerpen als gaslighting, narcisme, psychopathie en psychopathisch/narcistisch misbruik? Kijk of luister dan andere podcasts over deze onderwerpen terug. En abonneer je op mijn podcast, zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuwe aflevering online komt.

Ik wens je veel kijk- en of luisterplezier en vooral veel inzichten. Laten we ons samen sterk maken in de strijd tegen manipulatie. Deze podcast is mede te danken aan team Dordrecht van kledingzaak OPEN32. Gevestigd aan het Statenplein 43 in het centrum van Dordrecht. Wil jij ook een keer met je bedrijf of dienst een podcast sponsoren? Vul dan het contactformulier in op mijn website en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op! 
 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS