Gaslighting en twijfelen over jezelf


"Goede solo Kiki! Vooral met die voorbeelden erbij!" Dit ontving ik van een luisteraar van de Mooie Mensen® Podcast nummer 62. Weer een opname over gaslighting en dat je niet moet gaan twijfelen aan jezelf. Dankbaar ben ik voor deze (en andere reacties). Meestal krijg ik ze achter de schermen, wat ik begrijp.

Want als je slachtoffer bent geworden van narcistisch/psychopatisch misbruik, dan praat je daar juist niet zo makkelijk over. Ik ben het wel gaan doen. En daar spreek ik ook over aan de hand van mijn boek Sextortion Op het spoor. Maar ja, in een boek kun je niet alles proppen wat je te vertellen hebt. En misschien is dat maar goed ook.

Want na het uitkomen van mijn boek ben ik met mijn FEACH®-methode mensen gaan begeleiden en ondersteunen die slachtoffer zijn (geworden) van narcistisch/psychopatisch misbruik. Wat er uiteindelijk toe geleid heeft dat ik (gecertificeerd) vertrouwenspersoon ben geworden. Nou vertellen mensen mij van kleins af aan al de meest vertrouwelijke dingen, maar dat kan ook. Bij mij is alles veilig, ik vind niks gek. Tenzij je me een strafbaar feit op zou biechten, maar ook dan ondersteun ik je als je wilt.

Tegelijkertijd komt er informatie tot me die ik gebruik in mijn podcast. Ervaringen van anderen en die van mezelf. Inclusief gratis adviezen en tips.

Als jij meer wilt weten of als je te maken hebt (gehad) met gaslighting, abonneer je dan op mijn podcast. En laat me vooral weten wat je ervan vindt. In de eerstvolgende podcast ga ik dieper in over het feit dat je niet geloofd wordt als je vertelt dat je slachtoffer bent van gaslighting. Met dank aan mijn volgers, want dat is iets wat duidelijk leeft. Heb jij nou ook een vraag voor mij over narcisme, psychopathie, borderline, gaslighting of een andere vorm van manipulatie?

👉 laat het weten in de comments of
👉 stuur me een DM en
👉 abonneer je op mijn Mooie Mensen® Podcast

Voor meer info, check deze link!


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS