Mooie Militairen - Wisse Krijger

 

(Fotograaf: Natanya Hartgers)

Vanuit mijn hart voor Defensie en alle militairen en veteranen die ons land rijk is, ga ik in deze eerste episode van Mooie Militairen in gesprek met Wisse Krijger (42). Voorheen werkzaam bij het Korps Mariniers, nu bij de Koninklijke Marechaussee. 

Het was de bedoeling dat we zouden gaan spreken over de vooroordelen die burgers hebben over militairen. Dat onderwerp komt zeker aan bod in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast, maar wat is de connectie tussen Wisse en de Hoeksche Waardse Veterandendag op 29 september? En waarom is hij ambassadeur voor de Stichting Everyday People? Waarom is militair zijn zo bijzonder? Of is het juist helemaal geen bijzonder beroep?

Dat en meer bespreek ik in deze aflevering van de Mooie Mensen® Podcast met Wisse. Wil je Wisse volgen? Dat kan via Instagram en LinkedIn. Op LinkedIn heb ik overigens een aantal jaar geleden een aantal groepen opgericht, speciaal voor Militairen. Wil je lid worden? Meld je dan aan via deze link.

Mijn podcasts maak ik gratis. Waardeer jij wat ik maak? Doe dan een donatie of informeer naar de mogelijkheden om sponsor te worden. Op mijn website kun je nog veel meer afleveringen terugvinden om te bekijken of te beluisteren, want er zijn talrijke mooie mensen op de wereld die daadwerkelijk iets bijdragen aan de maatschappij. Net als Wisse.
(Fotograaf: Jan Dijkstra)

Wisse dank je wel voor de fijne samenwerking en de mooie podcast. Keep up the good work! Vind je de podcast leuk? Laat dan een reactie achter, like en deel hem en word abonnee. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken.


(Fotograaf: Keith Schoolbred)

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS