NAC, tosti's en cola


NAC, tosti's en cola - 1979

In de klas bij Addy Brouwers (oud-speler van NAC uit Breda).
Mijn favoriete leraar. Iemand die altijd vroeg hoe het met je ging en waarbij ik het interessant vond als hij begon te vertellen. Ik leerde graag van hem. Ik vond een woordrapport uit 1979.

"Tijdens de kringgesprekken kan ze lekker meeleven met de belevenissen van andere kinderen", schreef hij onder andere.

Enthousiast was ik altijd al. En betrokken. Zo ook mijn ouders. Mijn vader nam me heel af en toe mee naar NAC of naar een zaalvoetbalwedstrijd als 'meneer Brouwers' moest voetballen.

Na de wedstrijd kreeg ik dan een tosti en praatten we even met mijn leraar. Met een colaatje erbij, waarna mijn moeder thuis niet vroeg naar de wedstrijd, maar zich druk maakte over dat ik cola had gekregen vlak voordat ik naar bed moest.

Mijn vader haalde zijn schouders op. Hij doet nu, bijna 50 jaar later nog precies hetzelfde bij mijn zoon. Met een glimlach. Geen zaalvoetbalwedstrijden meer, maar lekker dollen, rebels zijn, een opa met zijn kleinzoon.

Bedankt Pap, jouw kleinzoon is inmiddels anderhalve kop groter dan jij, maar ik geniet als ik zie hoe jullie lopen te geinen. Als mannen onder elkaar. Je geeft mij kind een leuke opa en bouwt herinneringen op voor later voor hem. Hoe mooi is dat?

Vandaag staat in het teken van wat korte postings en blogs over vroeger. Met als doel om toe te werken naar de dag van morgen, de datum waarop mijn leven ooit drastisch veranderde.

Vandaag even lucht. Nodig af en toe als je hoogbegaafd en hoogsensitief bent.

Meer weten? Mijn blogs kun je vinden via deze site, maar ook via de site van mijn boek en die van mijn bedrijf.
Omdat ik nog veel meer te vertellen heb dan dit, ook serieuze dingen, waar je je misschien wat aan hebt. Vooral over FEACH®.
De door mij ontwikkelde methode om positief in het leven te staan en vooral al het mooie te zien dat het leven ons te bieden heeft.

Wil jij een stukje positiviteit? Volg me maar gewoon op de socials!


 

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS