FEACH® - Nieuwsbrief Sextortion Op het spoor


 Sextortion, je leest het steeds vaker in het nieuws of je hoort erover op TV en de diverse social media. Het is afgrijselijk als het je overkomt. Want dat is het, het overkomt je. Ik schrijf over het onderwerp in mijn boek Sextortion Op het spoor.

Over nog meer. Suïcides, relaties, vriendschappen, list en bedrog en geestelijke manipulatie. Over intense pijn en 1001 onbeantwoorde vragen als een dierbare ineens uit het leven stapt, voorgoed.

Als er iemand is die weet wat pijn is, dan ben ik het. En toch zie je dat niet aan me als je me ontmoet of spreekt. Hoe dat komt? Omdat ik mijn eigen FEACH®-methode heb bedacht om te leren om te gaan met innerlijke pijn. Verdrietige dingen ombuigen naar het positieve, dat gun ik anderen ook. Het maakt een mens sterker, sterker dan ooit. Humor is daar een essentieel onderdeel van. 

Ik hou van humor, ook al is er zoveel ellende op de wereld en soms om ons heen, in de directe omgeving. Daarom vroeg ik een tijdje terug aan Lodewijk Koster (Cartoonist, eigenaar van Loko-cartoons), een mooie illustratie voor mij te maken.

Mijn nieuwsbrief, ga hem volgen! De voordelen?
Ik overlaad je niet met spam, geen zorgen. Wat je wel krijgt is exclusieve previews van het boek. Voor nieuwsbriefabonnees en tevens inzicht in mijn FEACH®-methode.

Waarom? Omdat ik verbind, mensen aanvoel en mijn kennis wil delen. Om anderen te helpen. Dat is mijn doel.

Als je je vaak verdrietig voelt, of je hebt een dierbare verloren (al dan niet door zelfmoord), bedrogen bent in de liefde, of je bent slachtoffer van narcisme/psychopathie, zet dan de eerste stap en abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Hoe? Ga naar deze website en meld je aan!

Stay safe, en probeer af en toe te lachen, ook al is het om iets kleins.

Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS