Mij niet bellen


 Nee! Ik ga jouw geweldige product waarmee ik in no-time geld kan verdienen en voor altijd onafhankelijk zijn niet verkopen. Ik ben al onafhankelijk en ik wil niet eens weten wat voor fantastisch product jij mij aan wilt smeren. Want als het zo goed is, waarom doe je het dan niet zelf?

Nee! Ik ga niet meedoen aan het crowfdunden van jouw waanzinnige project. Als je een project start, calculeer je tevoren in wat de kosten zijn, maak je een risico-invetarisatie, formuleer je je doelen SMART en bewaak je de processen. Toen een auteur een tijdje terug een crowdfunding startte om een boek uit te brengen heb ik dat gesteund. Vanuit mijn hart. Een auteur die ik al eens geïnterviewd heb, die ik een warm hart toedraag, wiens missie ik 100% steun en waar ik nog altijd contact mee heb. 

Maar nee, ik ga jouw goede doel niet steunen. Ik steun al tal van goede doelen en als ik iets wil steunen, dan doe ik dat vanuit mezelf. 

Want weet je, toen ik destijds voor mijn bedrijf een actie startte voor KIKA, heb ik alle sponsors zelf bijeen gezocht. Toen mijn hond voor de tiende keer geopereerd moest worden heb ik dat zelf bekostigd. Toen kwam ik ook niet bij jou bedelen om een bijdrage. In het coronatijdperk werd mijn bedrijf enorm financieel geraakt door alle overheidsmaatregelen, toen heb ik ook niet bij anderen aan de bel getrokken.

En niet te vergeten, ik heb sinds de start van mijn LinkedIn-loopbaan (2011) al talloze mensen vrijwillig geholpen. Met het vinden van een baan, een stageplaats, aan een journalist voor een interview, mensen met elkaar in verbinding gebracht, het oppimpmen van het LinkedIn-profiel van een ander, het scannen van hun website voordat deze de lucht in ging en weer anderen geholpen aan opdrachten. Allemaal vanuit mijn hart. Zonder daar iets voor terug te willen, noch te vragen.

En ga me dus alsjeblieft niet stalken met berichten in de trant van: 'Misschien heb je nog geen kans gehad om mijn bericht te lezen en bladiebladiebla'. Ik ben als vertrouwenspersoon wars van aannames. Ik heb evenmin inzage in jouw agenda als dat jij die hebt in de mijne, dus bespaar me je gebedel alsjeblieft.

En nee, ik heb ook geen zin en tijd om zomaar even met jou van gedachten te wisselen. Dat wil ik wel, maar ben dan concreet en vermeld even erbij wat je doelstelling is. Ik heb meer te doen (MTD). Maar in dat geval kun je ook altijd even de moeite nemen om het contactformulier op mijn website invullen.

Ik wens iedereen alle succes in alle opzichten, maar voor dit soort zaken ... mij niet bellen! MTD.


Waar je me wel voor kunt bellen?

  • als je een registervertrouwenspersoon LVV zoekt;
  • als je een gediplomeerd rouwcoach zoekt;  
  • als je een woordvoerder/communicatieadviseur nodig hebt;
  • als je een gast zoekt voor in je podcast;   
  • als je een spreker zoekt voor jouw evenement; en
  • als je me wilt interviewen.
Als je meer wilt weten over sextortion, gaslighting, manipulatie, psychopathie, toxische relaties en hoe daarvan kunt herstellen? Bestel mijn boek dan via deze link of neem een kijkje op mijn website.

Je kunt natuurlijk ook mijn podcasts bekijken en/of beluisteren via deze link.


  


Een reactie posten

My Instagram

Copyright © Organisatiebureau KVPS